Populairste Stedentrip van Belgie!


Reis mee naar de hoofdstad van de Belgische provincie West Vlaanderen, Brugge. Een stad vol met gezellige oude straatjes, prachtige markante gevels, authentieke gebouwen en sfeervolle pleinen. Kom ook genieten van het typische Belgische Bourgondische leven. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig een dagtrip naar Brugge reserveren voor slechts 24,95.

Klik ook hier om je Stedentrip Brugge, Dagje weg te reserveren.

Stedentrip Brugge

Stedentrip Brugge:

Brugge is een van de meest authentieke steden van Belgie. En tevens de meest populaire stad voor een stedentrip of dagje weg. In deze romantische stad kun je veel dingen ondernemen en bezienswaardigheden bekijken. Zo kun je heerlijk slenteren door gezellige oude straatjes. Breng bijvoorbeeld maar eens een bezoek aan het Prinselijk Begijnhof. Dat bestaat uit wit geschilderde kleine huisjes uit de 17de en 18de eeuw. Of ga naar de Grote Markt waar een prachtig museum ligt, namelijk het Historium Brugge. Dit historisch museum neemt je op interactieve wijze mee naar het Brugge in de Gouden eeuw. En als je moe maar voldaan bent van alle bezienswaardigheden, is het heerlijk toeven op een van de vele terassen. Verwen jezelf dan maar eens met zo’n overheerlijk Belgisch speciaal biertje bijvoorbeeld..

Wat te ondernemen in Brugge:

De stad is niet voor niets een Werelderfgoed stad. Een rondtour door het oude centrum, brengt je weer terug in historische sferen. Van prachtige kleine, geheime, verborgen plekjes, zoals het Begijnhof, tot de niet te missen Onze Lieve Vrouwenkerk. Plaatjes van architectonische hoogstandjes uit lang vervlogen tijden, maar ook eigenzinnige culturele exposities en toch ook gedurfde stadsvernieuwingen. Deze stad blijft je echt verassen. Kortom: reserveer maar gauw deze reis, voor een ultiem dagje uit.

Klik ook maar eens hier om meer ideeen op te doen voor bezienswaardigheden en uitstapjes in Brugge. Ook kun je hier entree tickets bestellen. Dat scheelt je wachten voor de kassa’s en eventueel de entree (skip the line).

Wat is inclusief:

  • Korte stadsrondrit (onder voorbehoud)
  • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Klik ook hier om je Stedentrip Brugge, Dagje weg te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 25 september t/m za 28 mei 2022

Prijs

Vanaf 24,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com