Londen na de Brexit ervaren!


Klik hier om je 4 daagse arrangement stedentrip Londen te boeken.

Londen Verkennen:

Tijdens je 3 daagse arrangement Londen Verkennen, kun je het allemaal ervaren en zelf bekijken. De beroemde rode telefooncellen, de wisseling van de wacht, de markante zwarte taxi’s en de authentieke gebouwen en bezienswaardigheden. Deze metropool is er helemaal klaar voor om door jou verkend te worden. Want Londen heeft zoveel te bieden. In de stad vind je veel bekende historische gebouwen zoals de Tower of Londen, Buckingham Palace en nog veel en veel meer. Maar ook bijzonder moderne architectuur is er te bewonderen. En wat denk je van het heerlijk eindeloos kunnen winkelen…………. Of ga er eens voor zitten om het traditionele Engelse ontbijt te ervaren. Kortom: je komt werkelijk tijd te kort om alle highlights van Londen te willen bezoeken of te ondernemen.

Stedentrip Londen

Het hotel:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het hotel Holiday Inn Express Slough ligt in het hart van Slough, naast het treinstation. Het centrum van Londen ligt op 36 kilometer afstand en is makkelijk en snel te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een directe verbinding vanaf treinstation Slough. De luchthaven London Heathrow ligt op 12,5 kilometer afstand. Het handelsterrein van Slough is de grootste in het Verenigd Koninkrijk en is op slechts 3,2 km afstand gelegen. Legoland Windsor en Windsor Castle bevinden zich op circa 15 minuten van het hotel. Door zijn ligging is deze accommodatie ideaal voor zowel vakantiereizigers als zakenreizigers.

Citytrip Londen

Programma Londen dag 2:

Na een heerlijk ontbijtbuffet vertrek je naar de stad Londen. Deze dag begint met een uitgebreide stadsrondrit (onder voorbehoud) langs de beroemde bezienswaardigheden zoals het London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. Daarna zal de chauffeur je afzetten bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint je vrije tijd en kunt je Londen op je gemak verkennen. Onder andere heb je de gelegenheid om een boottocht over de prachtige rivier The Thames te maken. In de avond zal de chauffeur je weer ophalen om je weer naar het hotel te brengen.

Klik ook eens hier om je entree tickets of vouchers voor de diverse bezienswaardigheden in Londen te bestellen. Dat scheelt je een lange wachttijd voor de kassa’s en of de entree.

Londen verkennen

Wat is inclusief:

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2 maal ontbijtbuffet
  • 20 kg bagage
  • Vervoer per touringcar
  • Stadstour
  • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Wat is exclusief

  • Reserveringskosten 20,00 per boeking
  • Entreegelden
  • Reis- annuleringsverzekering
  • Overige verzorging ter plaatse
  • Toeslag 1- en 3-persoonskamer 60,00 per kamer

Klik hier om je 4 daagse arrangement stedentrip Londen te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 18 januari t/m za 31 december 2022

Prijs

Vanaf 199,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com