Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een duurzaam 4*-hotel in Amsterdam incl. ontbijt en welkomstcocktail Ontdek Four Elements Hotel Amsterdam, een unieke oase waar je wordt omarmd door de betoverende charme van **groene luxe**. Laat je verrassen door onze verfrissende gastvrijheid en raak geïnspireerd door de passie voor **duurzaam** reizen. Het hotel biedt niet alleen een schat aan ontdekkingen binnenin, maar ook in de betoverende omgeving valt er van alles te beleven.
_**Amsterdam**_
Met een snelle tramrit van slechts 15 minuten sta je midden in het bruisende hart van Amsterdam, klaar om de historische binnenstad te verkennen. Of je nu houdt van eindeloos **shoppen** in de beroemde Kalverstraat, Leidsestraat en de 9 straatjes of geniet van een serene rondvaartboottocht langs de betoverende grachtengordel, hier is voor ieder wat wils.
**_Forteiland Pampus_**
Maar de avonturen eindigen niet bij de stadsgrenzen; recht tegenover ons hotel ligt het mysterieuze historische forteiland Pampus, bereikbaar met een schilderachtige veerboot. Ontdek dit onbewoonde eiland op eigen gelegenheid en laat je verwonderen door de ongerepte natuur of sluit je aan bij een boeiende rondleiding onder begeleiding van een deskundige gids.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 99,00

Locatie

Four Elements Hotel Amsterdam
Bert Haanstrakade 1074
1087 HJ Amsterdam
Meer informatie / boeken