HALLOWEEN! Beleef 1 dag Movie Park Germany in Halloween sferen incl. hotel in hartje Essen (30 min. van Movie Park Germany) Yes! Het is Halloween-tijd bij Movie Park Germany! Met dit arrangement kun je één of twee nachten verblijven in het Art Inn Hotel Dinslaken, slechts 30 minuten rijden van het park. Je krijgt toegang voor één dag en kunt de confrontatie aangaan met monsters, zombies en seriemoordenaars uit angstaanjagende horrorfilms in de nachtmerriefabriek. Een geweldige dag voor het hele gezin!
Bereid je voor op een angstaanjagende ervaring wanneer de volle maan boven Horrorwood Studios opkomt tijdens het Halloween Horror Festival in oktober en november. Meer dan 280 monsters zwerven door de straten en speciale Scare Zones testen je overlevingsinstincten. Acht enge attracties en labyrinten, waaronder Acid Rain, The Dead West, Fear Pier en Horrorwood Boulevard, maken van jou de prooi in je eigen horrorfilm. Vergeet niet gruwelijke souvenirfoto’s te maken en misschien zelfs alle monsters te vangen voor de ultieme uitdaging. Er is ook kindvriendelijke Halloweenplezier beschikbaar.
##Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

**Let op:**
De tickets voor Movie Park Germany ontvang je per e-mail. Het is verplicht vooraf te reserveren bij Movie Park Germany. Op de door ons toegestuurde tickets staat hoe dit te doen. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk na ontvangst van de vouchers te doen om teleurstelling en volle dagen te voorkomen. Zonder reservering kun je het park niet in.
**De boeking is niet te annuleren!**

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 62,00

Locatie

Art Hotel Körschen
Hindenburgstraße 6
45127 Essen
Meer informatie / boeken