Weekend, midweek of week genieten aan het water in Sunparks Oostduinkerke aan zee nabij Nieuwpoort en Koksijde Sunparks Oostduinkerke aan zee ligt vlakbij geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde. Op slechts enkele kilometers van het strand, verblijf je in een comfortabel vakantiehuis met eigen tuin. Verspreid over het park liggen diverse speelveldjes en kunnen de kinderen zich uitleven op het klimrek. De echte attractie is de overdekte speeltuin Kidsworld. In deze heerlijke binnenspeeltuin kunnen ze op ontdekkingstocht door het speelgoedhuis, springen op het luchtkussen, voetballen, klimmen en klauteren. De ouders genieten ondertussen van een kop koffie op het terras van Kidsworld en houden zo een oogje in het zeil. Nog energie over? Ga dan naar het grote subtropische zwemparadijs Aquafun. Deze heeft een binnen- en buitenbad, een kinderbad, jetstreams, bubbelbaden en spannende glijbanen.
Trek gekregen van een actieve dag? Bestel dan wat lekker in de brasserie, het burgerrestaurant of het Italiaans restaurant.
Uiteraard leent de omgeving zich uitstekend om te fietsen, wandelen of hardlopen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes, bijvoorbeeld de strandwandelroute van Nieuwpoort tot aan De Panne. Ook in de omgeving zijn tal van uitstappen mogelijk. Van een dagje pret in attractiepark Plopsaland De Panne, tot het bekijken van de garnalenvangst te paard. Oostduinkerke is de enige plaats ter wereld waar garnalen nog te paard gevangen worden.
Kom genieten aan de Belgische kust!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 258,95

Locatie

Sunparks Oostduinkerke aan zee
Polderstraat 158
8670 Koksijde
Meer informatie / boeken