3,90 Korting!


Miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland gingen je voor. Een rondvaart langs 19 authentieke molens van Kinderdijk, die op de UNESCO Werelderfgoed lijst staan vermeld. Absoluut een kenmerkend en schilderachtig stukje Holland. En een bijzonder en onvergetelijk dagje uit. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu gebruik maken van een super goedkope aanbieding. Bestel je entreeticket via deze website voor slechts 15,60 in plaats van 19,50 bij de kassa ter plaatse. Dat is een korting van wel 34% en scheelt je dus 3,90 per toegangskaartje. En je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor Kinderdijk te bestellen.

Kinderdijk

Kinderdijk is een van de meest aansprekende toeristische trips van ons land. Hier kun je 19 unieke molens bewonderen, die op vele vakantiefoto’s vastgelegd zijn. Hier vind je een echt, puur en authentiek stukje Nederland. Met deze aanbieding heb je de kans om dit gebied eens te verkennen, eeuwenoude molens te bezoeken en van alles te weten komen over de molenaars eeuwenlang het water in de omgeving beheersten met hun molens. Verken ook het Wisboomgemaal wat zich in een monumentaal gebouw bevindt, wat je niet kunt missen. Dit gemaal is de verbindende schakel tussen de authentieke molens aan de ene kant en de moderne gemalen aan de andere kant die tegenwoordig ingezet worden voor het waterbeheer. Bekijk ook de indrukwekkende multiscreen film voor een diepgaand inzicht in de geschiedenis en werking van deze statige molens

Het Wisboomgemaal in Kinderdijk, Zuid Holland

Wat kun je van een tocht langs Kinderdijk verwachten

Een schitterende boottocht langs de welbekende molens van de Kinderdijkse boezems. Daarnaast krijg je de mogelijkeheid om twee fascinerende museummolens te bezoeken. In de molens kun je van alles vragen over de werking van de molens en meer. En met een luisterend oor aan de lippen hangen van de molenaars tijdens hun verhalen over vroeger.

Ook kun je de multiscreen film en het Wisboomgemaal bewonderen. De audiotours zijn gratis en een plattagrond staat in de app.

Belangrijk te weten

Als je met de auto komt, dan kun je die parkeren je op het transferium in Alblasserdam (Marineweg 3, Alblasserdam). Op vertoon van je entreekaartje is het mogelijk om hier betaald te parkeren. Vanaf hier reis je per shuttle of fiets naar de entree van het molengebied (beide opties zitten bij het parkeerticket inbegrepen)

Klik hier om je goedkope entree ticket voor Kinderdijk te bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook, of waren geïnteresseerd in andere rondvaart en boottochten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 28 augustus t/m do 31 december 2015

Prijs

Vanaf 13 jaar oud van 19,50 voor maar 15,60
Van 4 tot en met 12 jaar oud van 8,00 voor maar 5,25
Kinderen tot en met 3 jaar oud zijn gratis

Locatie

Kinderdijk
Nederwaard 1b
2961 AS Kinderdijk
Meer informatie / boeken