38% Korting!


Ervaar een 75 minuten durende, begeleide, Johan Cruijff ArenA stadiontour in Amsterdam. De Johan Cruijff ArenA is de thuisbasis van AFC Ajax. Maar ook de top locatie voor live concerten van onder andere One Direction, Madonna, de Rolling Stones, en nog veel meer. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met wel 38% korting van 16,95 voor slechts 10,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Johan Cruijff ArenA Stadiontour te bestellen.

De Johan Cruijff ArenA stadiontour:

Wat een enorme ervaring. Als rasechte Ajax fan, moet er bijne niets mooiers ter wereld bestaan dan het magische speelveld van je favoriete voetbalclub te kunnen betreden. Kijk ook eens door de ogen van de voetbalhelden. Natuurlijk is de entourage totaal anders dan tijdens een heuse wedstrijd, maar toch!  Jij hebt nu de kans om Nederlands’ grootste stadion van dichtbij te zien en persoonlijk mee te maken. Je zult op het veld staan en het gras kunnen ruiken. Duik achter de microfoon in de persruimte en omgeef jezelf met de spelers van dit seizoen als je de fotomuur bekijkt. Overigens maken er jaarlijks zo’n 200.000 mensen deze prachtige en unieke rondtour.

De stadiontour:

Tijdens deze circa 75 minuten durende tour zal de gids je meenemen door de diepste delen van het stadion. Hij zal je alle verhalen vertellen over het leven achter de schermen bij Ajax en de ArenA. Bekijk de nieuwe dug-outs en business seats. Elke dag zijn er een aantal tours, zowel in Nederlands als Engels, met uitzondering van de dagen waarop er evenementen zijn.

De Galerie van de Beroemdheden maakt deel uit van deze spannende tour. Het zal je leiden door de geschiedenis van Ajax, begonnen met de Europese dominantie in de jaren 70 en de league titels die hierop volgden. Het zal je zelfs een glimp van de toekomst geven.

Johan Cruijff:

De wereldberoemde Nederlandse voetballegende Johan Cruijff is geboren en getogen in Amsterdam. Hij begon zijn carrière in de Ajax-opleiding, en maakte zijn debuut op 17-jarige leeftijd, waarin hij direct wist te scoren. Sindsdien is de toon voor zijn carrière gezet. Hij is een van de meest succesvolle spelers en coaches aller tijden. Maar er is meer dan dit: zijn aanpak in de wedstrijd (soms ook wel ’totaalvoetbal’ genoemd) heeft het spel tot aan het hoogste niveau fundamenteel veranderd.

De manier waarop hij speelde, trainde en sprak, heeft ervoor gezorgd dat Cruijff van voetbal een aantrekkelijk spel heeft gemaakt. Hij nam nooit genoegen met minder. Op geen een plek zal zijn verlies meer gevoeld worden dan bij Ajax, de club waar zijn carrière begon. Betuig je respect met een bezoek aan dit stadion.

De Johan Cruijff ArenA stadiontour is een belevenis voor jong en oud

Wat kun je verwachten Van de Johan Cruijff Arena Stadion tour:

 
  • Beleef je voetbaldromen, tijdens deze 75 minuten durende tour achter de schermen van AFC Ajax
  • Je wordt natuurlijk geleid langs het speelveld, je ziet de kleedkamers, en ook de perskamer
  • Bezoek de Ajax Gallery of Fame en leer alles over wat je ooit wilde weten over de fascinerende historie van Ajax
  • op vertoon van entree ticket krijg je ook nog eens 10% korting in de Ajax fan shop

 
Klik ook hier om je entree tickets voor de Johan Cruijff ArenA Stadiontour te bestellen.
 

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresserd in De Kuip Stadion tour Feyenoord in Rotterdam en de PSV Stadion tour in Eindhoven.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 23 mei t/m wo 1 september 2021

Openingstijden

Dagelijks vertrekken er meerdere tours tussen 09:30 en 16:30 uur, met uitzondering van op en rondom evenementdagen

De vertrektijden van de tour zijn onderhevig aan veranderingen gedurende en rond de dagen waarop evenementen plaatsvinden.
Controleer daarom altijd de website: www.amsterdamarena.nl/stadiumtour

Gesloten op 27 april, 25-26 december en 1 januari

Als een tour vol zit, bestaat de kans dat je moet wachten tot de volgende tour start. De laatste tour vertrekt om 16:30. Tijdens vakanties start er elke 30 minuten een tour.

Prijs

10,50
Van 16,95 voor maar 10,50
Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang

Locatie

ArenA ,
Arena Boulevard 1 (De Passage)
1101 AX Amsterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com