Een ontsnappingspoging aan de wereld van nu

Daar waar ruimte is en energie wordt opgewekt – ten noorden van nergens – beproeven zeven mensen de grenzen van hun lijven. Op deze fantastische locatie met uitzicht zie je een dansconcert met live muziek en sterk fysieke dans, waarin de dansers met overtuigend doorzettingsvermogen de hele wereld aankunnen, terwijl ze soms ook twijfelen aan diezelfde wereld. De dansers en muzikanten zijn moe en wars van marketing, trendwatching en populisme. Als in een onbeholpen ritueel proberen ze te ontsnappen aan de moderniteit en een basaal, instinctief mens-zijn terug te vinden.
Deze 4-sterren voorstelling geeft je vleugels! En waar is die beter te ervaren dan op deze plek waar windenergie centraal staat?

**** In een verhevigde vorm van acrobatische en fysieke poëzie voltrekt Ten Noorden van Nergens zich in hoog tempo, adembenemend bijna, Kester Freriks – Theaterkrant

**** De acrobatische poëzie van Van Rheenen versmelt naadloos met de zwoel bezongen verlangens van Corneilles liedteksten (over storm, liefde, pijn en eenzaamheid)” – de Volkskrant

Breid je middag of avond uit met een heerlijk brunch- of dinerarrangement in het pop-up restaurant op deze windmolenboerderij!

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

Openingstijden

vr 2 jun om 20:30
za 3 jun om 20:30
zo 4 jun om 16:30
zo 4 jun om 20:30
ma 5 jun om 13:00
ma 5 jun om 16:30

Prijs

€ 12,50 Vrienden van Karavaan € 15,00 Normaal

Locatie

Boerderij Leven van de Wind
Oosterterpweg 12
1771 SJ Wieringerwerf

Contact

06 23 11 17 15






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com