42% Korting!


Lekker weldadig voor je luchtwegen en ook heerlijk verzachtend voor de mensen met huidproblemen. Dat is de zouttherapie in Someren van Salt for Life. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree vouchers bestellen met wel 42% korting van 31,00 voor slechts 17,95 voor een privé behandeling. Voor een behandeling in een algemen ruimte kun je ook korting vouchers bestellen van 24,00 voor slechts 9,95.

Klik hier om je korting vouchers voor de Zouttherapie in Someren te bestellen.

Zouttherapie in Someren

Zouttherapie in Someren:

Kom ook eens ontspannen genieten van een zoutherapie sessie in Someren. Deze zouttherapie is gezond voor iedereen. Maar heeft een bijzondere heilzame werking voor mensen met luchtweg problemen of mensen met huidaandoeningen of -problemen. De behandeling duurt ongeveer een uur. Je kunt kiezen voor een behandeling in een privé ruimte of een behandeling in een algemene ruimte.

Gezondheidsproblemen en Zouttherapie in Someren:

Bij Salts for Life in Someren kun je zelf werken aan je gezondheid. Dat kan door zoutbehandeling te ondergaan in een zoute omgeving. In Someren zijn namelijk ruimtes nagebootst met het microklimaat wat ook aanwezig is in zoutgrotten en zoutmijnen.

Kinderen en Zouttherapie in Someren:

Deze zouttherapie is ook zeer geschikt voor kinderen. Kinderen vanaf 6 maanden zijn ook welkom voor de therapie. Juist kinderen hebben veel baat bij deze therapie omdat hun longen en trilhaartjes in de luchtwegen, onder andere nog niet volgroeid zijn. Tijdens de therapie kunnen de kinderen lekker spelen met bijvoorbeeld emmertjes en schepjes.

Klik hier om je korting vouchers voor de Zouttherapie in Someren te bestellen.

Salts for Life in Someren

Contraindicaties voor Zouttherapie:

Naast het feit dat zouttherapie of halotherapie goed is voor de algemene gezondheid en die voor de luchtwegen en de huid in het bijzonder, zijn er ook een aantal contra indicaties. Dat wil zeggen als je last hebt of lijdt aan nierziekten, kwaadaardige tumoren, vergiftiging, open TBC, koorts, open wonden, bepaalde hart ziekten, ophoesten van bloed, hoge bloeddruk en laatste stadium van een longziekte, wordt de zouttherapie afgeraden.

Zouttherapie in Tilburg

Zouttherapie in Tilburg:

Onder andere bij de Halokliniek in Tilburg kun je deze heilzame zouttherapie ondergaan. Ook in Tilburg wordt er niet op afspraak gewerkt, maar zijn er dagelijks reguliere openingstijden.

Klik hier om je kortings vouchers voor een uur zouttherapie in Tilburg te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Cryotherapie in het Freezlab in Amsterdam, Thermae 2000 in Valkenburg en Sauna, Spa en Wellness vouchers met korting in heel Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 25 juni t/m vr 31 december 2021

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak.

Prijs

17,95
Therapie in een privé ruimte van 31,00 voor slechts 17,95
Therapie in een algemene ruimte van 24,00 voor slechts 9,95

Locatie

Salts for Life
Loovebaan 25
5712 JV Someren

Contact

06 22 33 33 80
Meer informatie / boeken


Booking.com