25% Korting!


Bekijk ook eens meer dan 100 jaar Eindhovense voetbalgeschiedenis. Maak een PSV Stadion Tour. Goedkope tickets hiervoor kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 25% korting van 14,00 voor maar 10,50.

Klik hier om je entree tickets voor je PSV Stadion Tour te bestellen.

PSV Stadion Tour:

Als diehard PSV supporter wil je natuurlijk vooraan staan tijdens de PSV Stadion Tour die dit jaar weer worden georganiseerd in het Philips Stadion. Tijdens deze unieke tour krijg je een kijkje in de keuken waar je normaal nooit komt. Je krijgt namelijk de kans om eens rond te kijken in de bestuursloge, de spelerstunnel, het perscentrum en de sponsoretage. Maar ook het heilige veld zelf ga je bezoeken, evenals de kleedkamers.

PSV Stadion Tour in het Philips Stadion Eindhoven

Leuk om te weten:

Tijdens de tour worden je leuke en wetenswaardige anekdotes verteld. En krijg je alle ins en outs te weten van dit hypermoderne stadion. Inmiddels beslist met zijn tijd meegegaan, want meer dan 100 jaar geleden startte de geschiedenis van de club op exact dezelfde plek, namelijk de Frederiklaan in Eindhoven, stad, thuisbasis en naamgever van het Philips Stadion.

Breng ook eens een bezoek aan het PSV Museum

Duur van de PSV Stadion Tour:

De tour door het Philips stadion duurt ongeveer een uur. Na afsluiting van de tour kun je zo lang als je wilt in het PSV Museum blijven. Kom ook de rijke historie van je favoriete club bekijken in dit interaktieve museum.  De entree hiervan is namelijk inclusief de stadiontour.

Klik hier om je entree tickets voor je PSV Stadion Tour te bestellen.

Stedentrip Eindhoven:

Eindhoven en omgeving heeft veel meer te bieden dan slechts een bezoek aan het Philips Stadion. Trek er eens wat meer tijd voor dan alleen de stadiontour en verken ook de stad zelf. Nog leuker is om dat te doen door er een extra dag aan vast te plakken door een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik hier om je hotelovernachting Eindhoven te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Johan Cruijff Arena Stadion tour en de De Kuip Stadion tour Feyenoord.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 9 juni t/m do 30 september 2021

Prijs

10,50
Van 14,00 voor maar 10,50
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Philips Stadion (ingang 17)
Frederiklaan 10A
5616 NH Eindhoven
Meer informatie / boeken


Booking.com