5,50 Korting!


Keer weer terug in de tijd en stap in de geschiednis van Operatie Market Garden, tijdens de Tweede Wereldoorlog. In Camp Victory bij het Museum Bevrijdende Vleugels kun je je weer terug wanen in de spannende tijd van 80 jaar geleden. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen voor dit evenement met een korting van wel 50%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 5,50 in plaats van 11,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 5,50 per entree ticket. Daarnaast hoef je ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor Camp Victory bij Museum Bevrijdende Vleugels te bestellen.

Camp Victorie

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 september 2024 wordt er in het Museum Bevrijdende Vleugels, het Basecamp Camp Victory georganiseerd. In dit camp kun je live ervaren hoe het zo’n 80 jaar geleden moet zijn geweest, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Omdat de opzet van de kamp erg omvangrijk is, in combinatie met de vele aspecten die het Basecamp te bieden heeft, kunnen bezoekers het terrein meerdere dagen verkennen met een ticket. Dit zorgt ervoor dat je de gelegenheid hebt om alles minstens één keer live te ervaren en hoef je geen enkel detail te missen van deze bijzondere historische trip.

Camp Victory in het Museum Bevrijdende Vleugels in Best

Wat kun je verwachten van Camp Victory

Tijdens een bezoek aan dit basecamp kun je in de voetsporen treden van de manschappen van de 101e Airborn Divisie. Deze Amerikaanse luchtlandingsdivisie heeft als bijzonder aansprekende bijnaam de Screaming Eagles. Het is een luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. Deze divisie is gestationeerd in Fort Campbell in de staat Kentucky. Zij werden onder andere ingezet tijdens de bevrijding van zuid Nederland en hadden een belangrijke taak tijdens Operatie Market Garden.

Het museum is onderdeel van een uitgebreid complex. Het ligt midden in de bossen. In de diverse hallen leer je van alles over de indrukwekkende Operatie Market Garden. Verder kun je hier unieke vliegtuigen, rupsvoertuigen en tanks bekijken. Ook staan er gliders, legerjeeps, Zündapp-motoren, afweergeschut, kanonnen en munitie die daadwerkelijk zijn gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Klik hier om je entree ticket voor Camp Victory bij Museum Bevrijdende Vleugels te bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar, of waren geinteresseerd in andere musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 16 t/m vr 20 september 2024

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag: 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Camp Victory Basecamp en Museum van 11,00 voor maar 5,50
Camp Victory Basecamp van 4,00 voor maar 2,95
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Museum Bevrijdende Vleugels
Sonseweg 39
5681 BH Best
Meer informatie / boeken