3,20 Korting!


Voor een unieke reis door de ruimte moet je toch echt eens langskomen bij Space Expo in Noordwijk. Daar kun je zelf zien en beleven hoe echte astronauten leven, eten, slapen en bijvoorbeeld naar de wc gaan. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedekope entree tickets bestellen met een korting van wel 20%. Een toegangskaartje bestel je via deze website al voor slechts 12,80 in plaats van 16,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 3,20 per entree ticket. Daarnaast hoef je ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor Space Expo in Noordwijk te bestellen.

Space Expo in Noordwijk

Lastig hoor om te beseffen dat we als planeet aarde totaal niets voorstellen in die oneindige ruimte om onze planeet Aarde heen. Niet te tellen hoeveel sterren, planeten, zonnestelsel, zwarte gaten en nog veel meer in het heelal aanwezig zijn. Via de ruimtevaart proberen we daar een beetje inzicht in de krijgen. In Space Expo in Noordwijk geven ze een unieke inkijk in de wereld van de ruimtevaart.

Een van de meest aansprekende items binnen dit museum is de originele Sojoez-capsule die astronaut André Kuipers tijdens zijn ruimtereis heeft gebruikt. Ook kun je een levensgroot model van het International Space Station (ISS) bekijken. Daarnaast kun je zelf eens ervaren hoe het is om in een baan om de aarde te leven en te moeten werken.

Space Expo in Noordwijk

Wat is er nog meer te doen

In de weekeinden biedt Space Expo exclusieve rondleidingen aan boord van de Space Train voor een bezoek aan het naastgelegen European Space Agency (ESA). Hierdoor krijg je een unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van het baanbrekende werk dat daar wordt gedaan op het gebied van ruimtevaarttechnologie en de verkenningen van het heelal.

Uiteindelijk wordt er vele facetten van de ruimtevaart belicht. Van het ontwerpen en bouwen van ruimtemissies op aarde tot en met het lanceren ervan in de ruimte. Kortom: wanneer zien we jou in dit unieke museum?

Parkeren bij Space Expo

Als je met je eigen auto naar Noordwijk komt, kun je deze gratis parkeren op het terrein bij het gebouw. Daarvoor geldt echter wel de regel vol is vol.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor Space Expo in Noordwijk te bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer dagjes uit Zuid Holland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 21 juli t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 10:00 – 17:00

Prijs

Vanaf 13 jaar oud van 16,00 voor maar 12,80
Van 4 tot en met 12 jaar oud van 14,00 voor maar 11,20
Kinderen tot en met 3 jaar oud hebben gratis toegang

Locatie

Space Expo
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk
Meer informatie / boeken