Stad van bruisend uitgaansleven en cultuur!


Volop cultuur opsnuiven, een bruisend uitgaansleven, vele historische gebouwen en een rijke geschiedenis. Dat zijn de ingrediënten voor een interessante stedentrip naar de Poolse stad Krakau. De Poolse stad die, anders dan Warschau, veel minder materieel te lijden heeft gehad van de Tweede Wereldoorlog. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig een 5 daagse stedentrip reserveren naar Krakau voor slechts 189,95.

Klik ook hier om je 5 daagse Stedentrip Krakau te reserveren.

Stedentrip Krakau

Stedentrip Krakau:

Deze stad is ideaal om te bezoeken als je liefhebber bent van een bruisend uitgaansleven, cultuur en historie. Omdat het typische studentenstad is, is er altijd wel te doen en te ondernemen. The place to be in Krakau is de oude markt. Van daaruit kun je werkelijk alle kanten op voor wat betreft bezienswaardigheden bezoeken en aktiviteiten ondernemen. Ook is de stad rijk aan historische gebouwen, kerken, stadspaleizen en koopmanshuizen.

Wat te ondernemen in Krakau:

Wellicht de makkelijkste en snelste manier om de stad te verkennen is Stadstour Krakau. Met behulp van een audioguide kun je zelf je route en het tempo bepalen om de stad te zien.

Een andere eventuele waardevolle tip is de aanschaf van de KrakauPas. Hiermee krijg je toegang tot alle essentiële attracties van Krakau in één handomdraai. Deze pas kun je downloaden.

Op circa 1,5 uur rijden van de stad ligt de meest indrukwekkende bezienswaardigheid uit de Tweede Wereldoorlog, het voormalig concentratiekamp Auschwitz/Birkenau. Vanuit Krakau gaan er diverse tours naar Auschwitz/Birkenau.

Maar ook in de stad zelf is er veel te zien. Zo zijn er diverse musea, waaronder het Schindler’s Factory Museum en het Galicia Jewish Museum.

Als je onder andere meer ideeen op wilt doen voor leuke en interessante bezienswaardigheden of het ondernemen van aktiviteiten klik dan eens hier. Ook kun je daar je entree tickets bestellen. Dat scheelt je bijvoorbeeld wachten in de rij voor de kassa’s en entree’s (skip the line).

Citytrip Krakau

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 2 maal ontbijtbuffet
  • 20 kg bagage

Wat is exclusief:

  • Reserveringskosten 20,00 per boeking
  • Overige verzorging ter plaatse
  • Entreegelden
  • Reis- annuleringsverzekering
  • Toeslag 1- en 3-persoonskamer
  • Calamiteitenfonds

Klik ook hier om je 5 daagse Stedentrip Krakau te reserveren.

Dagje uit in Auschwitz

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

wo 27 oktober t/m wo 4 mei 2022

Prijs

Vanaf 189,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com