Stad van Sissi en Schonbrunn


Reis mee naar de stad van Sissi en Schönbrunn en de super klassieke uitstraling, Wenen. De stad die verder bekend staat om haar cultuur, muziek en bijzondere architectuur. Tevens een stad aan de Donau. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig een 5 daagse Stedentrip Wenen reserveren voor slechts 219,95

Klik ook hier om je 5 daagse Stedentrip Wenen te reserveren.

Stedentrip Wenen

Stedentrip Wenen:

Als je van een klassieke uitstraling, grandeur en een rijke historie houdt, moet je beslist eens een stedentrip naar Wenen ondernemen. De stad van Sissi en de gelijknamige film. En natuurlijk van het pompeuze Schloss Schönbrunn. Wist je overigens dat je in een van de tuinen die bij dit kasteel hoort een van de oudste dierentuinen ter wereld kunt bezoeken?

Wat kun je ondernemen in Wenen:

Natuurlijk breng je een bezoek aan Schloss Schönbrunn. Maar ook de Stephansdom, de grootste kathedraal van deze schitterende stad kun je niet missen. Andere bezienswaardige kastelen zijn Schloss Belvedere in het centrum en het Hofburg Paleis. In het Museum Quartier vind je diverse musea en culturele instituten bij elkaar in een groot gebouw. Echte wijnranken kun je vinden in de wijk Grinzing. Wenen is overigens de enige stad ter wereld waar midden in de stad bloeiende wijnranken kunt vinden.

Wellicht de makkelijkste en snelste manier om de stad te ontdekken is met de overbekende Hop-on-Hop-Off bus. De bus voert je langs de meeste bezienswaardigheden. De totale tour duur ongeveer 50 minuten. Bij elke halte kun je vrij in- en uitstappen. Je ticket is 72 uur geldig en inbegrepen is een riviercruise over de Donau.

Een andere goed tip is misschien de aanschaf van een Wenen City Card. Het voordeel van deze pas is dat je kortingen hebt op musea, rondleidingen, evenementen, winkelen en restaurants voor de duur van je verblijf (max. 7 dagen). Maar ook geldig is in het openbaar vervoer (Wiener Linien).

Als je meer ideeen wilt opdoen voor je bezoek aan Wenen, klik dan maar eens hier. Ook kun je daar entree tickets bestellen. Dat scheelt je wachten in de rij voor de kassa’s en entree’s (skip the line).

Citytrip Wenen

Wat is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2 Maal ontbijtbuffet
  • Korte stadstour o.v.
  • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief:

  • Reserveringskosten 20,00 per boeking
  • Entreegelden
  • Specifieke stoel reserveren 15,00 p.p.
  • Reis- annuleringsverzekering
  • Overige verzorging ter plaatse
  • Toeslag 1- en 3-persoonskamer 48,00 per kamer

Klik ook hier om je 5 daagse Stedentrip Wenen te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 1 januari t/m zo 31 december 2023

Prijs

Vanaf 299,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com