Olá! Welkom op mijn mooie plekje midden in de natuur. Waar krekels en kikkers en vogels hun stem laten horen. Mijn naam is Annemieke en ik heb in mei 2023 dit land gekocht om om een self-sustaining off-grid leven te beginnen, midden in de Portugese natuur. Op het land zijn olijfbomen, kurkbomen, veel lavendel, brem, een variëteit aan bloemen en planten, heerlijk genieten! Ik zit nu, anno juli 2023, in de beginfase van het opbouwen van dit alles. De heerlijke douche en toilet zijn aanwezig, en binnenkort beginnen we aan de bouw van de binnen- en buitenkeuken. Er is al een tijdelijke buitenkeuken aanwezig, minimaal, maar werkbaar. Je kunt er koken en afwassen. Ondanks dat de voorzieningen nog niet helemaal volledig zijn is het nu al lekker kamperen voor mensen die zelfvoorzienend zijn.
Ongeveer 10 minuten van mijn quinta is het prachtige meer Maratekka, waar je kunt afkoelen en zwemmen, kanoën en vissen.
Op 2 minuten rijden van hier is een natuurlijke fontein, voor heerlijk fris bronwater om je tank mee te vullen. Slechts 8 minuten rijden is de Intermarché met een plek om het grijze water weg te gooien.
Ik kan je garanderen dat je hier helemaal tot jezelf kunt komen. Of je nu op jezelf wilt zijn, of wat gezelligheid zoekt, je kunt hier zijn wie je bent. De sfeer is open en gezellig, je kunt ontspannen in de natuur vertoeven en er is genoeg te doen in de omgeving. De bergen zijn op een uurtje rijden afstand, waar je prachtige wandelingen kunt maken.
Castelo Branco is nog geen kwartiertje hiervandaan, met leuke restaurantjes en cafeetjes, en supermarkten
Mijn land is nog een soort blank canvas. Ik heb veel leuke ideeën, maar vind het ook heel leuk om andermans ideeën te horen. Ik heb een paar gezellige zitplekjes met uitzicht, maar wil nog pergola’s (met natuurlijk bladerdek) maken, fruitbomen planten, een vijver maken, een groentetuin creëren, knusse plekjes, domes, vanalles nog.
Lijkt het je wat in de natuur te camperen, kom dan gezellig langs, we heten je van harte welkom! Soms wil Google Maps je een doodlopende weg insturen, doe dit niet. Rijdt dan iets door richting Cafede. Op het kruispunt van de weg waar je in moet rijden naar mijn broederij, staat een hele grote Agaveplant. Als je die ziet, kun je die weg inslaan, rijdt dan helemaal door tot het eind, de weg leidt je vanzelf naar de juiste plek. Tot binnenkort! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 24 juli t/m wo 31 december 2025

Prijs

EUR 15 per night per person

Locatie

Cafede
Meer informatie / boeken