Vakantie vieren tussen de kastelen
Midden in het Loiredal geniet jij van kastelenbezoek en zijn je kinderen blij met het aquapark op de camping. Camping La Grande Tortue heeft de ideale ligging om zowel jong als oud een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op deze camping komen cultuur en vele speelmogelijkheden voor de kinderen samen. Veel kastelen bevinden zich in de buurt. De kinderen kunnen zich in het zwembad of in de speeltuin vermaken.
 
Heerlijke omgeving
Tussen de steden Tours en Orléans ligt de camping in een mooi bos. De middeleeuwse stad Blois ligt op een kwartier rijden. Hier kun je een mooi kasteel bezoeken. En dan is de Loire ook nog eens vlakbij. De rivier nodigt uit om langs te fietsen en te wandelen. Verder is de camping omringd door meren en bossen. Kortom: een heerlijke plek om vakantie te vieren.
 
Spelen in het water en op het droge
Op camping La Grande Tortue ligt een waterparadijs klaar voor heel veel spetterplezier. Het bestaat uit een waterpark met glijbanen, een overdekt bad en een buitenbad. Bubbelen in een bubbelbad, lekker spelen in de waterspeeltuin of glijden van de glijbanen, het kan hier allemaal. Spelen kunnen je kinderen ook op het droge. In de speeltuin kunnen ze zich vermaken op trampolines en klimmen op de touwpiramide. Voor de jongste kinderen tussen de twee en zes jaar is er een veilige omheinde speeltuin. Erg leuk is het om per kano of kajak de Loire ontdekken. Bij de receptie vertellen ze je waar je deze kunt huren.
 
Eten bij de ‘Zonnestralen’
Na een geslaagde dag in de buitenlucht is niets fijner dan een goede maaltijd. En dan ook een die je niet zelf hoeft te maken. Hiervoor kun je op de camping terecht bij het restaurant Rayons du Soleil (zonnestralen) waar je in ontspannen sfeer kunt eten. Lokale en internationale gerechten staan op de kaart. Geniet van een cocktail of een ijsje op het terras. Bij het restaurant kunt je ook terecht voor een ontbijt en afhaalmaaltijden. Dat heerlijke Franse stokbrood koop je ’s ochtends in de campingwinkel. Hier hebben ze ook producten voor je dagelijkse boodschappen.
 
Kastelen, kastelen en op pad met een ezel
Wie Loire zegt, zegt kastelen. Iedereen die hier komt, zal minstens een paar van de schitterende kastelen willen bezoeken. In totaal zijn er meer dan 140, dus je zult wel een selectie moeten maken. Je kunt een dagje kastelen kijken bijvoorbeeld beginnen bij het kasteel van Chenonceau. Prachtig gelegen boven het water. Daarna trek je naar Amboise en Clos-Lucé om via Blois en Chambord uit te komen bij Sully-sur-Loire. Je kinderen zullen weleens genoeg hebben van het kastelenbezoek. Dan is het een idee om met de hele familie op pad te gaan met een ezel. Of breng een bezoek aan de dierentuin ZooParc de Beauval, 38 km van de camping. Deze dierentuin heeft meer dan 3000 dieren, en behoort daarmee tot een van de grootste dierentuinen op de wereld.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 2 juni t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping La Grande Tortue
Candé-sur-Beuvron
Meer informatie / boeken