Kom bij ons op de boerderij genieten van de rust, de natuur en het boerenleven. Wij zijn gevestigd op een buurtschap in een natuurrijke omgeving in Friesland aan de rivier de Dokkumer Ee. Op de boerderij zijn koeien, schapen, paarden, kippen en een hond aanwezig. Graag laten wij jullie meegenieten van het boerenleven.
Er kan gekampeerd worden in het hôf, een veldje dat grenst aan het fietspad tussen Leeuwarden en Bartlehiem. Vanaf hier hebben jullie een prachtig uitzicht op de rivier de Dokkumer Ee.
Er is een simpele douche, wasvoorziening en een toiletwagen aanwezig.
Het dorp Stiens ligt op 4 km afstand. Binnen 1 km afstand is een restaurant aan het water. De stad Leeuwarden ligt op 8 km fietsafstand. De vertrekplaats van de boot naar Ameland ligt op een half uurtje met de auto.
De omgeving is geschikt voor meerdere activiteiten zoals:
– Wandelen
– Fietsen
– Vissen
– Kanoën (2 kano’s aanwezig)
– Zwemmen (open water)
Wij zien jullie graag! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Stiens
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com