9,38 Korting!


Lego, wie is er niet groot mee geworden! Een bezoek aan LEGOLAND® Billund Denemarken, daar droomt toch ieder kind van. Alles kunnen bekijken en ervaren wat maar met Lego te maken heeft. Daar wil je je helemaal in onderdompelen. Maar niet alleen de kinderen dromen van een bezoek aan dit themapark. Ook vele oudere jongeren en jongere ouderen kunnen nog steeds genieten van het bouwen met Lego. Via DagjeuitPagina.,nl kun je nu bijzonder voordelig goedkope tickets bestellen, met een korting van wel 14%. Een toegangskaartje bestel je via deze website al voor maar 57,44 in plaats van 66,82 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 9,38 per entree ticket. Daar kun je bijvoorbeeld weer een kinder menu bestellen of een wel hele grote ijsco bij een fastfood restaurant. En het scheelt je wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor LEGOLAND® Billund te bestellen.

LEGOLAND® Billund

LEGOLAND® Billund heet jou en je gezin welkom in een spectaculaire omgeving vol met supersnelle actie en sensatie. Kom de themazones zoals LEGO Ninjago® World, The LEGO Movie World, Duplo Land, The Imagination Zone ontdekken. Of de vele andere avonturen. Er zijn attracties, spelletjes en thema’s voor alle leeftijden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen LEGO® Ferrari bouwen in de Ferrari Build and Race. Racen op een digitale racebaan met de legendarische full-size Ferrari Monza SP1 van LEGOblokjes is ongekend.

Legoland Billund Denemarken

Wat kun je verwachten van LEGOLAND® Billund

In Legoland Denemarken staan er wel meer dan 50 super spannende attracties op jou te wachten. Bloedstollende attracties en veel, héél veel fantasiespelletjes met LEGO®. Dat is het recept van LEGOLAND®! Laat je maar eens verrassen door de 3 attracties in THE LEGO® MOVIE™ World, raas door het Royal Castle in de Draak en zweef hoog in de lucht in de Flying Eagle.

Speciaal voor de snelheidsduivels is er dit jaar een nieuwe attractie. Dat is de ultieme Build & Race-ervaring in een cool LEGO® Ferrari-universum. Hier kun je super veel bouwplezier ervaren in combinatie met hoge snelheden. Doe je gordel maar om en laat je omverblazen door de indrukwekkende 1:1 LEGO Ferrari. Je eigen LEGO Ferrari-sportwagen bouwen en en racen over de hindernisbanen. Je motorvermogen testen en optimaliseren tijdens je racen op het virtuele circuit. Hoe creativiteit ben jij en kun jij met scherpe bochten de natuurwetten bedwingen?

Verder kun je een sensationele reis maken door LEGOLAND. Bezoek Miniland, gebouwd van meer dan 20 miljoen LEGO-stenen, en 10 andere sprookjesachtige landschappen. Spot onderweg spectaculaire LEGO-modellen en stop bij meer dan 50 draaiende, stuiterende en razendsnelle attracties. En die zijn dan weer geschikt voor het hele gezin.

LEGOLAND® Billund Denemarken, goedkope tickets

Evenementen in LEGOLAND®

Ook dit jaar worden er 3 fantastische evenementen georganiseerd. Namelijk het spectaculaire riddertoernooi Battle of the Brick in juli en augustus. En een heerlijk griezelig Halloween feest in oktober. In december veranderd LEGOLAND® in een sprookjesachtige kerst landschap.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor Legoland Billund te bestellen.

Niet genoeg aan 1 dag

Als je nog een extra dag wil genieten van dit attractiepark, of je kunt er geen genoeg van krijgen, kun je ook 2 daagse tickets voor Legoland bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in andere Attractie- en Pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 12 augustus t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

- Zondag 10:00 - 20:00
- Maandag 10:00 - 19:00
- Dinsdag 10:00 - 19:00
- Woensdag 10:00 - 19:00
- Donderdag 10:00 - 19:00
- Vrijdag 10:00 - 19:00
- Zaterdag 10:00 - 19:00

Prijs

Van 66,82 voor maar 57,44

Locatie

LEGOLAND® Billund
9 Nordmarksvei
7190 Billlund
Meer informatie / boeken