Dagaanbiedingen

13,40 Korting!


Ook in Belgie kun je heerlijk Halloween griezelen. Kom bijvoorbeeld maar eens naar Halloween Bellewaerde in Ieper. Daar kun je heerlijk griezelen en gruwen. Want vanaf zaterdag 19 oktober 2024 nemen gemene heksen, enge monsters en andere super duistere figuren het Bellewaerde Park over. Overigens staan ze zeker garant voor een spannende, maar kindvriendelijke ervaring. En is het park absoluut geschikt voor jong en oud. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope tickets bestellen, met een korting van wel 29%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 32,60 in plaats van 46,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 13,40 per entree ticket. En je hoeft dan ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Halloween Bellewaerde te bestellen.

Halloween Bellewaerde

Ook dit jaar wordt er weer een Halloween festijn georganiseerd in Bellewaerde en jij kunt daar bij zijn. Van 19 oktober tot en met 3 november 2024 veranderd het atractiepark weer in een echt griezelpark. Het leuke van het Halloween festijn in Bellewaerde is dat er rekening gehouden wordt met alle leeftijden. Dus voor iedere leeftijd is er iets griezeligs spannends. En tijdens de nocturne dagen wordt de dag afgesloten met muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein. Als dat geen spetterend einde is!

Halloween Bellewaerde in Ieper Belgie

Halloween Bellewaerde voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten kunnen in Bellewaerde ongedwongen genieten van Halloween. Dit jaar is namelijk extra speciaal. Want het monstertje Frankie is jarig. Daarom geeft hij een echt groot griezelfeest! Durf jij om dit feest mee te vieren? Kom maar eens kijken hoe Frankie het park in een Halloween-jasje vol kleurrijke gifdrankjes, ballonnen en spannende verrassingen heeft veranderd.

Verder kun je optimaal genieten van kinderspookhuizen, maar ook ietwat bangelijk leuke attracties. Ook een ontmoeting met Koning Leeuw staat op het programma. Het hele park is veranderd in een gezellig Halloween feest. De allerkleinste avonturiers nodigen we graag uit op King’s Fest. Daar kun je namelijk twee charmante draken tegenkomen. Maar ook dappere ridders en een goochelende drakentemmer voor nóg meer magie, gegier en plezier.

Halloween iBellewaerde in Ieper Belgie

Halloween Bellewaerde voor het hele gezin

Maar ook voor de kleine adrenalinezoekers staan de kicks klaar. Later als je groot bent kun je aan je kleinkinderen vertellen dat je heel lang geleden je eerste bibbers hebt beleefd in de spookhuizen Freaky Forest en Voodoo Villains. Je kijkt vooral je ogen uit tijdens de krankzinnige stunt en dive show. Ook voor degenen die liever beenderen, botten en knoken hoort rammelen is er een speciale attractie, vol met special effects!

Halloween Bellewaerde in Ieper Belgie

Bloedstollend Halloween

Voor de echte Halloween diehards is er een genoeg om te griezelen. Je zult de ziel uit je lijf gillen in één van onze vijf bloedstollende spookhuizen. Waarschuwing: elke stap die je zet, brengt je dichter bij je grootste nachtmerrie. Of komt het gevaar van een totaal andere kant? Nog niet genoeg gegriezeld? Probeer dan maar eens je grootste schrik te overwinnen in het donker en beleef daar de gruwelijk coole sfeer van onze Halloween nocturnes! 

Parkeren

Als je met je eigen auto naar het park komt, kun je deze bij het park perkeren. De kosten voor het parkeren zijn 12,00

NB: Deze aanbieding is niet geldig op 31 oktober en 1 en 2 november 2024.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Halloween Bellewaerde te bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 19 oktober t/m zo 3 november 2024

Openingstijden

Dagelijks 10.0 - 18.00 uur
Tijdens de Halloween Nocturnes 10.00 - 21.00 uur

Prijs

Van 46,00 voor maar 32,60
Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang

Locatie

Bellewaerde Park
Meenseweg 497
8902 Ieper
Meer informatie / boeken