20,00 Korting!


Als je van lekker gruwen en griezelen houdt, moet je beslist eens naar het Halloween Bobbejaanland komen. Daar kun je onder andere heerlijk griezelen in huiveringwekkende spookhuizen. Kun je levensechte halloweenzones bezoeken en genieten van indrukwekkende shows. Overigens is dat alles wel op eigen risico! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope tickets bestellen, met een korting van wel 45%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor maar 24,90 in plaats van 44,90 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dan al gauw 20,00 per entree ticket. En dan hoef je ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa.

Klik hier om je korting tickets voor Halloween Bobbejaanland te bestellen.

Halloween Bobbejaanland

Kom ook sidderen, beven, gruwen en de longen uit je lijf schreeuwen van angst tijdens de 2024 editie van Halloween Bobbejaanland Belgie. Van maandag 7 oktober tot en met zaterdag 12 november wordt dit prachtige evenement weer opnieuw georganiseerd. En jij kan daar bij zijn.

Halloween Bobbejaanland in Kasterlee Belgie

Wat kun je verwachten tijdens Halloween Bobbejaanland

Huiveringwekkende spookhuizen

Laat je de stuipen op het lijf jagen in zeven sensationele spookhuizen. Overigens is dat geheel op eigen risico.

Unieke halloweenzones

Sta onder andere oog in oog met wilde apen, lugubere piraten en gestoorde circusartiesten. Of vier het feest mee en laat je verrassen tijdens het feest van de doden………..

Geniet van spooky entertainment, bloedstollende live-shows en epische feestjes om nooit te vergeten. Mits er nog een toekomst is natuurlijk…….

Halloween Bobbejaanland

Nieuwe Halloween attractie

Kom je ook de nieuwste Halloween attractie begriezelen? Deze unieke en schitterende illusieshow heet “The Curse of Houdini”. Of durf je soms niet?

Het Park

Natuurlijk kun je ook gewoon het park bezoeken. Wist je overigens dat de attractie Revolution. Die ldit seizoen 35 jaar oud wordt? En om dat te vieren verrassen we de bezoekers in 2024 met nieuwe technieken en sfeervolle lichteffecten die alsnog ook heerlijk nostalgisch aanvoelen.

Klik hier om je korting tickets voor Halloween Bobbejaanland te bestellen.

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 7 oktober t/m di 12 november 2024

Prijs

Van 44,90 voor maar 24,90
Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter. De kinderen worden gemeten met de schoenen aan

Locatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Meer informatie / boeken