Dagaanbiedingen

10,00 Korting!


Breng ook een bezoek aan de schitterende jaarlijkse show van het Bloemencorso Zundert. Je kunt dit bloemencorso onbezorgd per luxe bus bezoeken vanaf 6 opstapplaatsen in Nederland. Bij deze aanbieding is inbegrepen de toegang tot de bloemencorso en ook nog een zitplaats op de tribune. Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht over de spectaculaire bloemenshow. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope vouchers bestellen met een korting van wel 11%. Je bestelt via deze website al vouchers voor slechts 79,50 in plaats van de reguliere prijs van 89,50. Dat scheelt je dus al gauw 10,00 per voucher. Is dat geen leuke aanbieding voor een prachtig dagje uit?

Klik hier om je goedkope vouchers voor een dagtocht Bloemencorso Zundert per bus te bestellen.

Bloemencorso Zundert

Het Bloemencorso Zundert is een jaarlijks terugkerend evenement, wat al meer dan 80 jaar georganiseerd wordt. Het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste bloemencorso ter wereld! Dit jaar wordt het gehouden op 1 september. En jij kunt daar bij zijn. Kom ook de meest prachtige praalwagens bekijken. Schitterende en super kunstige creaties die tot wel 9 meter hoog en 19 meter lang kunnen zijn. Vol met ontelbare dahlia’s. Het is dus niet alleen de prachtige aanblik van de praalwagens, maar ook de alom aanwezige geur van de bloemen die je zintuigen zullen prikkelen.

In totaal zullen 20 buurtschappen strijden om de mooiste praalwagen. een onafhankelijke jury met talrijke experts zal dit beoordelen. En alle werkzaamheden worden door vrijwilligers verricht.

Laat je ook maar eens betoveren door de schoonheid van de stad Zundert. Dat is een stad die bekend staat om zijn tuinbouwerfgoed. Mogen we jou verwelkomen in de bus op weg naar dit grootse bloemencorso?

Dagtocht Bloemencorso per luxe touringcar inclusief tribune zitplaats

Wat is inbegrepen in deze deal

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Bloemencorso
  • Prachtige zitplaats op de tribune

Waar kun je opstappen voor Bloemencorso Zundert

De opstap locaties zijn in:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Katwijk
  • Lisse
  • Rotterdam
  • Sassenheim 

Klik hier om je goedkope vouchers voor een dagtocht Bloemencorso Zundert per bus te bestellen.

Dagtocht Bloemencorso Zundert met luxe touringcar en inclusief tribune zitplaats

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar, of waren geinteresseerd in andere Dagjes Uit Noord Brabant.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

zo 1 september 2024

Prijs

Van 89,50 voor maar 79,50
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis
Meer informatie / boeken