Dit zes persoons vakantiehuis ligt op het bungalowpark Hoge Hexel. Bungalowpark Hoge Hexel ligt in het prachtige groene landschap van Twente en op een steenworp afstand van de Sallandse Heuvelrug. De rustige en natuurrijke omgeving staan garant voor een fijne en ontspannen vakantie. Maak mooie fiets- of wandeltochten of ga vissen in de visvijver. Toch opzoek naar wat meer reuring, maak dan een uitstapje naar Nijverdal, Almelo, Hengelo of Enschede. Gezellige steden met leuke winkelstraten en lekkere restaurants en educatieve musea. Op nog geen uur rijden van de Duitse Grens is ook een uitstapje naar onze ooster buren zo gemaakt.

Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer een één slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een televisie en wifi. De keuken is voorzien van een filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, 4-pits keramische kookplaat, combimagnetron en waterkoker. De badkamer heeft een douche of bad, wastafel en toilet. De slaapkamer op de begane grond heeft twee eenpersoonsbedden.Op de bovenverdieping zijn twee kleinere slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een extra wastafel.Buiten is er een tuin met tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid voor één auto bij de woning.

{“id”:445,”lang”:”nl”,”location_id”:10477,”location_type”:”place”,”description”:”In Twente, op steenworp afstand van Almelo en Nijverdal, ligt Hoge Hexel. Te midden van groene landerijen en vlak bij de Sallandse Heuvelrug heeft deze omgeving voor elk wat wils. Natuurliefhebbers kunnen genieten van al het natuurschoon, en de rust ervan, tijdens prachtige wandel- en fietstochten. Het Natuurbelevingscentrum in Denekamp en Natuurdiorama Holterberg in Holten zijn leuke uitjes om wat meer te leren over de natuur en het wild in de omgeving. Op zoek naar wat meer reuring? Bezoek de steden Almelo, Nijverdal, Rijssen, Hengelo en Enschede waar winkels, musea, restaurants en terrasjes de steden sieren. Ook Tierpark Nordhorn, nu00e9t over de grens in Duitsland, is een leuk uitje voor het hele gezin.”,”created_at”:”2020-12-22T11:06:54.000000Z”,”updated_at”:”2020-12-22T11:06:54.000000Z”}

Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (overdekt),Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 juli t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 336,00

Locatie

Basic 6 persoons vakantiehuis op Bungalowpark Hoge Hexel
Hoge Hexel
Meer informatie / boeken