Dit ruime vakantiehuis is geschikt voor maximaal 24 personen en ligt in Sint-Idesbald op 800 meter van het strand. Dit vakantiehuis maakt deel uit van een prachtige, zeer nieuwe residentie. De winkelstraat van Sint-Idesbald is zeer geschikt om te shoppen of heerlijk uit eten te gaan. Hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht in De Panne of Koksijde. Met de kust tram vanuit Sint Idesbald komt u langs alle kust-bezienswaardigheden. Een dagje uit met de kids? Dan ligt Plopsaland op een steenworpafstand.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met twee eettafels, zithoek met een televisie en een DVD-speler. De keuken is onder andere voorzien van een 6-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een Senseo. In de hal zit een toilet. De garage is ingericht als ontspanningsruimte met een tafeltennistafel, tafelvoetbal. Ook vind u hier een extra koelkast, wasmachine, droger en een infrarood sauna voor maximaal 3 personen. Er zijn twee kinderstoelen aanwezig.De eerste verdieping beschikt over vier slaapkamers. De eerste heeft vier stapelbedden, de tweede een tweepersoonsbed met aangrenzende badkamer met een douche en wastafel, de derde vier éénpersoonsbedden en een kinderbedje en de vierde vier éénpersoonsbedden. Daarnaast is er een badkamer met een douche en dubbele wastafel en nog een badkamer met een ligbad en een dubbele wastafel. Op de overloop zit nog een separaat toilet.Op de twee verdieping zijn er nog twee doorloopslaapkamers met beide drie éénpersoonsbedden en een kinderbedje.Buiten is er een omheinde tuin met drie grote terrassen voorzien van tuinmeubilair. Er zij twee ligstoelen, een grote (houtskool)barbecue en een petanquebaan. Op de oprit is plaats voor twee grote auto’s en twee kleinere auto’s.

De borg van EUR 500 wordt verrekend voor eventuele schade en het energieverbruik: elektriciteit EUR 1,20 per kWh, gas EUR 2,40 m3, vuilniszakken EUR 1 per stuk, waterverbruik wordt berekend als een vast bedrag van EUR 50 voor het weekend, EUR 70 voor een midweek en EUR 90 voor een week.Er zijn geen bedlinnen aanwezig, deze gelieve mee te nemen.

Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Sauna,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 29 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

24 persoons groepsaccommodatie met sauna in Sint-Idesbald bij Koksijde
Koksijde
Meer informatie / boeken