Dagaanbiedingen



Deze vierpersoons vakantiehuis ligt slechts 500 meter van het Noordzeestrand en wordt omringt door een Groene haag. U loopt vanuit het deze vakantievilla zo met uw handdoek onder de arm naar het strand voor een verfrissende duik. Een strandvakantie vlakbij het historische Ouddorp, ’s ochtends een vers croissantje halen bij de bakker, koffie drinken in het dorp, de vele karakteristieke huizen, de kerk, de gezellige restaurants en brasseries, winkels, supermarkten en vriendelijke bewoners. De omgeving van Ouddorp is zeer geschikt als startpunt voor uw fiets- of wandeltochten, wandelen in het uitgestrekte duinlandschap, lekker uitwaaien of zonnen op de mooie stranden, het bezoeken van de visafslag van Stellendam. Op het eiland Goeree-Overflakkee kan het allemaal, ook zon aanbidders en zwemmers en vissers kunnen hier hun hart ophalen.

In de woonkamer is een zithoek, een televisie, elektrische open haard en eettafel. De keuken is voorzien van een combimagnetron, gaskookplaat, koelkast met vriesvakje, filter koffiezetapparaat, vaatwasser, waterkoker en een tosti apparaat. De woning heeft twee slaapkamers, waarvan beide met een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is voorzien van een bad, een wastafel en een toilet. Buiten er een terras met een ingebouwde grill, tuinmeubilair en een parasol. De ruime tuin is volledig omheind met een groen haag. In de aparte berging staat een wasmachine en een droger. Er is ruimte om te parkeren voor twee auto’s.

Indien uw reisgezelschap geen gezin of familie betreft, dienen alle reisgenoten minstens 25 jaar of ouder te zijn. Jongerengroepen zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Heerlijk 4 persoons vakantiehuis met omheinde tuin, niet ver van het strand in Ouddorp
Ouddorp
Meer informatie / boeken