Dit gelijkvloerse vakantiehuis is geschikt voor zes personen ( maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen) en is gelegen in Usseln. Het ligt op een kleinschalig en autovrij vakantiepark in Usseln, op 2,5 kilometer van Willingen. Op het parkje is een speeltuin aanwezig. Er is altijd iets te beleven in de omgeving. Zo zijn er fantatische wandelroutes, langlauf loipes en goede wintersportfaciliteiten. Op ongeveer 100 meter van het vakantiehuis ligt een skischool met een beginnerspiste. Ook zijn er in de nabije omgeving andere faciliteiten zoals winkels, een subtropisch zwembad, rodelbaan, pretpark, dierentuin, winkels, midgetgolfbaan en een stuwmeer. Kortom voor ieder wat wils!

In de woonkamer is een zit- en eethoek met een flatscreen TV, DVD/CD-speler en een Xbox. De keuken is onder andere voorzien van een elektrisch kooktoestel, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, waterkoker en een filterkoffiezetapparaat. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een stapelbed en een flatscreen tv met ingebouwde dvd-speler. In de badkamer zit een douche, wastafel, föhn en een toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet.Buiten is een tuin met een overdekt gemeubileerd terras. De auto kunt u op ongeveer 50 meter van het vakantiehuis parkeren.

Indien u bedlinnen en handlinnen bijboekt, zijn de bedden bij aankomst voor u opgemaakt. Het handdoekenpakket bestaat uit twee handdoeken.Deze woning kan geboekt worden voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 29 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Gezellig 6 persoons vakantiehuis in Usseln op steenworpafstand van Willingen
Willingen
Meer informatie / boeken