Deze authentiek gebouwde blokhut is geschikt voor maximaal twee personen. De accommoadtie heeft een warme en gezellige sfeer door de natuurlijke materialen die gebruikt zijn. Dit vakantiehuis ligt aan de rand van Staphorst nabij de boswachterij Staphorst. Hier vindt u ook de recreatieplas de Zwarte Dennen met een heerlijk zandstrandje. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor mountaibikeroutes en wandel- en fietstochten in het mooie Reestdal. Binnen vijf kilometer kunt u de gezelligheid opzoeken bij diverse restaurants, wijnproeflocaties, een shi-itake kwekerij, een manege of kunstexposities. Voor de shopliefhebbers liggen de steden Meppel en Zwolle binnen handbereik.

De knusse woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek met een televisie, gratis wifi en een houtkachel. De keuken is opgeplitst tussen een gedeelte binnen met een spoelbak, Nespresso, waterkoker en een koelkast. Het vier pits gasfornuis staat buiten op de veranda. Het slaapgedeelte met het tweepersoonsbed is door middel van een gordijn af te scheiden van de woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Buiten is er een veranda met tuinmeubilair.

Op het terrein is een hottub aanwezig, gebruik hiervan is tegen betaling. Reserveren kan op basis van beschikbaarheid, dit regelt u ter plaatse met de eigenaar.

Tv,Koelkast,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 29 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Rustig gelegen blokhut voor 2 personen nabij het bos tussen IJhorst en Staphorst
Staphorst
Meer informatie / boeken