Dagaanbiedingen



Deze zespersoons villa in La Roche is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. Het plaatsje La Roche en Ardennes is gelegen in de meest zuidelijke en grootste provincie van ons buurland België, namelijk Belgisch-Luxemburg. De bosrijke omgeving rondom La Roche leent zich uitstekend voor een wandel, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Op de begane grond: woonkamer met een zithoek en TV, eetkamer, open volledig ingerichte keuken, ontspanningsruimte met een comfortabele tweepersoons slaapbank en een apart toilet. Vanuit de woonkamer bereikt u de tuin en het terras met tuinmeubilair via een openslaande deur. De keuken beschikt onder andere over een filter en Senseo koffiezetapparaat. De grote schouw is puur decoratief (er kan geen vuur in gemaakt worden) maar geeft aan de woonkamer een uniek karakter. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Er is een dubbele badkamer, aan de ene kant met een ligbad, en een wastafel en aan de andere kant een douche, wastafel en WC. Er zijn ook een wasmachine en een droger beschikbaar.

Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Parkeergelegenheid,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 29 augustus t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Exclusieve villa voor 6 personen in La Roche-en-Ardennes. Gratis Wifi
La Roche en Ardenne
Meer informatie / boeken