Dagaanbiedingen



Middenin het centrum van Renesse, boven de kledingwinkel Bomont, is dit nieuwe, luxe tweepersoonsappartement te vinden. Het appartement is dichtbij de supermarkt en op loopafstand van verschillende leuke winkeltjes, restaurants en fietsverhuurders. U bent op een toplocatie voor een fijne strandvakantie in Zeeland, want het brede Noordzeestrand is slechts 1200 meter verderop. Het leent zich uitstekend voor allerlei watersporten, zoals zwemmen, duiken, zeilen of juist lekker relaxen en zonnebaden op het familiestrand. Tevens kunt u er zeehonden spotten op de zandplaat in Renesse.

Het appartement bevindt zich op de eerste etage. De woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met een flatscreen-televisie. De open keuken heeft een combi-magnetron, een tweepits kookplaat, een vaatwasser, een koelkast met vriesvakje, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. In de badkamer is er een douche, een toilet en een wastafel. Verder is er in het appartement een infraroodsauna. Ook is er nog een extra toilet. U beschikt over een balkon met tuinmeubelen. Er kan gratis geparkeerd worden op het transferium in Renesse. Aan de achterzijde van de accommodatie kunt u uw fiets neerzetten.

In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Luxe 2 persoons appartement in het centrum van Renesse
Renesse
Meer informatie / boeken