Niet ver van het strand en winkels ligt viersterren camping L’Estanquet. Op deze camping in Palmyre kunt u relaxen, maar ook actief bezig zijn.
Zo is er een mooi groot zwembad met glijbaan waar groot en klein uren plezier kunnen hebben. Met wat speelgoed kunnen de allerkleinsten lekker poedelen in het kinderbad. In juli en augustus organiseert de kinderclub allerlei activiteiten voor de kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderclub, kunnen volwassenen meedoen aan sporttoernooien, boogschieten, aerobics en fitness op camping L’Estanquet. Daarnaast is er ook een mulitsportterrein, tennisbaan, petanque, tafeltennis en biljart. Kortom de sportliefhebber hoeft zich hier niet te vervelen.
Heeft u geen zin om op vakantie te koken? Op camping L’Estanquet is dat geen probleem. Er is een pizzeria, restaurant, maar er zijn ook afhaalmaaltijden te verkrijgen. Andere voorzieningen op camping L’Estanquet zijn: gratis WiFi, supermarkt, wasserij, verhuur van barbecue en kluisjes. Na het avondeten kunt u in hoogseizoen, dansen in de disco, genieten van shows en concerten, karaoke zingen, bingo spelen en nog veel andere spelletjes.
De omgeving van de camping kunt u goed per fiets ontdekken. Heeft u uw eigen fiets niet mee? Op de camping staan fietsen te huur. Bezoek met uw kinderen ook eens de dierentuin van Palmyre of de eilanden van Aix en Oléron. Een dagtripje naar de havenstad van La Rochelle is ook aan te bevelen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 2 juni t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping l'Estanquet
Les Mathes
Meer informatie / boeken