Dagaanbiedingen



Dit gezellige vierpersoons appartement in Vlissingen ligt op slechts 300 meter van het strand en zee. Het appartement is zeer comfortabel en sfeervol ingericht. De schitterende boulevard van Vlissingen ligt op slechts één kilometer en er zijn meerdere supermarkten binnen een straal van twee kilometer. Op de boulevard zelf kunt u heerlijk flaneren of gezellig op een van de vele terrasjes zitten en van Vlissingen tot aan Zoutelande vindt u kilometerslange, schone zandstranden voorzien van strandwacht en verhuur van strandbenodigdheden, ideaal voor het maken van lange strandwandelingen. Walcheren leent zich ook uitstekend voor het maken van lange fietstochten en de vele fietsroutes leiden u langs de Noordzeekust en door het prachtige landschap naar stadjes zoals Domburg, Middelburg en Veere.

Het appartement ligt op de 1e verdieping in een kleinschalig complex. De gezellig ingerichte woonkamer met eet- en zithoek met TV heeft een mooi uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer kun je naar het balkon waar een tuinmeubelset voor u gereed staat. De keuken is van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvakje, vierpits kookstel en een Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Op het grasveld voor het complex is het heerlijk zonnen of spelen. Er is een berging aanwezig, waar fietsen gestald kunnen worden. Er is parkeergelegenheid voor één auto op eigen terrein.

In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Magnetron,Koelkast,Vaatwasser

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Sfeervol 4 persoons appartement in Vlissingen 300m van het strand
Vlissingen
Meer informatie / boeken