Dagaanbiedingen



Deze ruime 30 persoons groepsaccommodatie met sauna ligt op Residence La Rochette op het park is een gemeenschappelijk speeltuintje. De residence ligt op 1km van La Roche. La Roche is gelegen in de meest zuidelijke en grootste provincie van België, namelijk Belgisch-Luxemburg. Het vakantiehuis is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom La Roche leent zich uitstekend voor een wandel, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Begane grond:Gezellige woonkamer met meerdere zithoeken (ook twee banken om te bouwen als tweepersoons slaapbank), flatsceen televisie, DVD-speler, biljarttafel, tafelvoetbalspel en een grote eethoek. Volledig uitgeruste open keuken met twee keer vierpits kookplaat, twee koelkasten, twee ovens, vaatwasser, filter koffiezetapparaat, combi-magnetron en een gewone magnetron. Er is een sauna ruimte met separaat toilet en douche.Eerste verdieping:Vier slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en twee slaapkamers met een tweepersoons bed. Iedere badkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet daarnaast zijn er nog twee aparte toiletten en is er een buitenterras.Tweede verdieping:Vier slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, een slaapkamer met twee stapelbedden en een met één stapelbed. Er zijn twee aparte toiletten en twee badkamers met dubbele wastafel en ligbad.Buiten:Garage. Eigen terras met tuinmeubelen en een barbecue.

De indeling van de vakantiehuizen kunnen onderling afwijken. De slaapkamerindeling is in dit type vakantiehuis altijd gelijk.Deze woning wordt niet verhuurd aan groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar. De installatie van luidsprekers en het spelen van versterkte muziek is niet toegestaan in deze woning evenals het organiseren van studentenfeesten/ vrijgezellenfeesten.De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Sauna,Parkeergelegenheid,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Ruim 30 persoons groepsaccommodatie nabij La Roche - vakantiehuis met sauna.
La Roche en Ardenne
Meer informatie / boeken