Dagaanbiedingen



Karakteristiek houten chalet voor negen personen! prachtig wanneer u het echte buitenleven wilt ervaren. Geniet nabij het rustige Barvaux van rust, ruimte en een goed gezelschap. Ziet uzelf al zitten? Genieten op een heerlijk terras, barbecueën en de avonden weg kletsen onder het genot van een goed streekbiertje. Of wat dacht u van een uitdagend potje jeu de boules in uw eigen tuin, welke is omringd door mooie loof -en naaldbomen. Ook uw kinderen zullen zich niet snel vervelen aan de pingpong tafel, op de trampoline, in het speelhuisje of patenquebaan.

Dit fijne houten chalet voor negen personen heeft een oppervlakte van 170m² en beschikt op de begane grond over vier slaapkamers waarvan één met televisie en DVD-speler, twee badkamers met ligbad, douche en toilet en een berging.Op de eerste verdieping vind u een grote woonkamer met gratis WiFi, televisie en DVD-speler, een keuken, welke is voorzien van een bar, kooktoestel, afzuigkap, oven, magnetron, mixer, partygrill, broodrooster, diepvriezer, koelkast, keukengerei en een vaatwasser. Ook vindt u een apart toilet en een ruimte met wasmachine en droogkast.Buiten vindt u een grote tuin van 1000m² met een mooi terras rondom het chalet met picknick tafel en fijne tuinmeubelen, een barbecue, een speeltoestel voor de kinderen en een trampoline.

Deze woning wordt niet verhuurd aan groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar. De installatie van luidsprekers en het spelen van versterkte muziek is niet toegestaan in deze woning evenals het organiseren van studentenfeesten/ vrijgezellenfeesten.

Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Karakteristiek houten chalet voor 9 personen nabij Durbuy.
Barvaux
Meer informatie / boeken