Dagaanbiedingen



Dit vakantiehuis voor zes personen biedt u al het nodige wat u wenst tijdens uw vakantie. Bent u er een dagje op uit geweest? Dan is het hier heerlijk thuiskomen. Op slechts 3km van dit vakantiepark vindt u de kleinste stad ter wereld: Durbuy. Een zeer mooie stad om zeker een keertje te bezoeken. Ook de omgeving van dit vakantiepark is adembenemend mooi en leent zich uitstekend voor diverse buitenactiviteiten zoals paardrijden, kanoën en moutainbiken.

Deze gelijkvloerse appartementen zijn altijd op de eerste verdieping gelegen. Het appartement beschikt over een woonkamer met zithoek, eethoek maar natuurlijk ook een televisie en gratis WiFi. De keuken is voorzien van onder andere een koelkast met vriesvak, magnetron, filter koffiezetapparaat, waterkoker en niet te vergeten een vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Voor de vijfde en zesde persoon is een bedbank in de woonkamer aanwezig. De badkamer heeft een ligbad en toilet. Ieder appartement beschikt over zijn privé tuinmeubilair die kan gebruikt worden in de gezamenlijke tuin.

Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 oktober t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00

Locatie

Appartement voor 6 personen nabij Durbuy.
Durbuy
Meer informatie / boeken