HERFST SPECIAL! ⚡ 2, 3 of 4 dagen stijlvol overnachten in het historische hart van Amsterdam incl. ontbijt Beleef de herfstperiode in Nederland op een unieke manier, temidden van de stad met ’s werelds grootste aantal bruggen! Amsterdam, met meer dan 1500 bruggen, nodigt je uit voor een onvergetelijk verblijf. Word wakker in een sfeervolle City kamer die een eerbetoon brengt aan zowel de beroemde als de minder bekende bruggen van deze betoverende stad.
Inntel Hotels Amsterdam Centre biedt de perfecte uitvalsbasis voor een herfstvakantie in eigen land! Alle hoogtepunten van Amsterdam liggen op loopafstand van het hotel. Of je nu komt om een dagje te winkelen in de beroemde winkelstraten, een bezoek te brengen aan Madame Tussauds, het Anne Frank Huis te ontdekken, door de gezellige volksbuurten te dwalen of een ontspannen rondvaart door de betoverende grachten van Amsterdam te maken, alles ligt binnen handbereik!
Na een enerverende dag vol avonturen kun je bij Bar Mokum terecht om te ontspannen met een heerlijk drankje. ’s Avonds kun je genieten van een voortreffelijk diner in Restaurant Humphrey’s, dat zich direct naast het hotel bevindt.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 94,50

Locatie

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Nieuwezijdskolk 19
1012 PV Amsterdam
Meer informatie / boeken