FLASHDEAL! ⚡️ Geniet 2 of 3 dagen in een luxe 4*-hotel in het hart van Antwerpen incl. ontbijt (ook boekbaar incl. 3-gangendiner) Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen is gelegen in het hart van de stad op het bekende Astridplein, recht tegenover het historische centraal station en de dierentuin. Alle kamers van het hotel hebben een stijlvolle inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Verder beschikt het hotel over een Health Center met zwembad, sauna, hammam en fitnessfaciliteiten. In het restaurant ‘Made in Antwerp’ (geopend van dinsdag t/m zaterdag) kun je terecht voor een heerlijk diner, bereidt met verse lokale producten of een drankje in de gezellige bar. Trek in een kopje koffie? De inhouse Starbucks koffieshop is open gedurende de dag voor een lekker bakje koffie. Verblijf 2 of 3 dagen in het moderne Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen. De locatie is geweldig! Het hotel ligt namelijk tegenover het prachtige Antwerpen Centraal station en de Antwerpse ZOO. Bovendien loop je vanaf hier zo het centrum in! De oude binnenstad ademt geschiedenis. Je vindt dit terug in eeuwenoude gevels in nauwe straatjes of op de imposante Grote Markt. Het Museum Plantin-Moretus is het enige museum ter wereld dat tot het Unesco Werelderfgoed behoort. In de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal bruist het leven in gezellige bruine kroegen en restaurants.
Ga shoppen in de winkelstraat Keyserlei, slenter door de historische binnenstad, plof neer op een van de vele terrassen of bezoek een van de vele musea die de stad rijk is. In Antwerpen kan het allemaal!
##Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 27 maart

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 19 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 94,50
1 of 2 overnachtingen

Locatie

https://traveldeal.nl/ttr/?tt=32779_1749992_273331_&r=https%3A%2F%2Ftraveldeal.nl%2F75802%2Fflashdeal-luxe-4-hotel-in-hartje-antwerpen-incl-ontbijt-ook-boekbaar-incl-3-gangendiner
Koningin Astridplein 7B
2018 Antwerpen
Meer informatie / boeken