Dagaanbiedingen



Gîte des Rêves is gerenoveerd van een oud stenen bijgebouw tot een zeer hoogwaardig interieur. Het heeft een moderne eikenhouten Duitse keuken van hoge kwaliteit in de open ruimte beneden met een groot kookeiland dat de twee ruimtes scheidt en twee krukken om te zitten en te eten.
De keuken heeft een gaskookplaat en elektrische oven op het eiland en kijkt uit op de openslaande deuren en het prachtige uitzicht op de patio, het zwembad, de tuin en de heuvels daarachter. De keuken is goed uitgerust met een vaatwasser en koelkast met vriesvak en alle keukenapparatuur die je nodig hebt om te koken en te eten is opgeborgen in de schuifdeurkasten, waterkoker, cafetière, broodrooster en magnetron.
De relaxte zithoek heeft een zeer comfortabele tweezitsbank met een gemakkelijke stoel, bijzettafeltjes, een dressoir en een televisie met Franse en Engelse programma’s. In de herfst/winter is er verwarming van Pompe Chaleur air to air kachels (die ook airconditioning geven in de zomer) op de muren en een eco-ontworpen Zweedse houtkachel in de hoek voor gezellige avonden.
We hebben boven en beneden stenen tegelvloeren voor koelte in de zomer en gemakkelijk schoon te maken.
Een prachtige ambachtelijk gebouwde eikenhouten trap brengt je naar de tweepersoonsslaapkamer op de eerste verdieping met een tweepersoonsbed van goede kwaliteit en een comfortabele ondersteunende matras.
Een ladekast, hangkast voor kleding en een ruimte om te ontspannen en te lezen of ruimte voor een baby- of peuterbed.
Er is een aparte doucheruimte met een mooie handgesneden stenen wastafel en een handdoekenrek. Er is ook een aparte toiletruimte tegenover met een handgesneden wastafel. De slaapkamer van de Gîte is heel licht en luchtig met veluxramen in het dak en een hoog raam dat uitkijkt op de patio en het zwembad met het uitzicht op de rivier en de heuvels daarachter.
Beneden zijn er openslaande deuren die leiden naar het grote privéterras van de gite, met een poort die leidt naar de rest van de tuin en een stenen trap naar het 8x4m zoutwaterzwembad met een groot terras en douche op zonne-energie. Dit zwembad is alleen voor privégebruik, we hebben geen andere gasten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 670,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Gîte des Rêves
Cénevières
Meer informatie / boeken