Dagaanbiedingen



Leven als God in Frankrijk….dat kan echt in de Auvergne. In een omgeving waar een mens werkelijk tot rust komt.
In ons karakteristieke Maison d’amis geniet je van een absolute stilte en, zo je wilt, van (pittige) fiets- en wandeltochten. Het voorjaar biedt een pracht aan bloemen en in de zomer zijn de wandelingen in de bossen en boven op de Col de Béal en de Col de la Loge een weldaad. De herfst heeft veel zonnige dagen waarin de kleurenpracht van de bomen goed tot zijn recht komt.
In de winter komen de liefhebbers van skiën en langlaufen ruimschoots aan hun trekken. Op 30 km afstand ligt bij Chalmazel op 1100 tot 1600 meter hoogte een klein skigebied met 12 km aan pistes.
Het huis is gebouwd In 1847, met granieten blokken uit de rots waar het op staat. In 2013 hebben we het grondig verbouwd met behoud van de oorspronkelijke details. Het is geschikt voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers, elk met een dubbel bed. In overleg zijn er op de ruime zolder drie extra slaapplekken beschikbaar.
De badkamer heeft twee wastafels, toilet en douche. Op zolder is nog een extra wastafel.
Bed- en linnengoed is ruimschoots aanwezig, Net als een wasrek, strijkplank en strijkijzer.
In de woonkamer staat een kist vol tijdschriften en ook de boekenkast is goed gevuld. Er is een TV , zonder aansluiting maar met DVD speler.
De eetkeuken is van alle gemakken voorzien. Een combi-oven, vaatwasser en inductieplaat. Genoeg potten, pannen en kookboeken om een heerlijke Auvergnatse maaltijd op tafel te zetten. De houtkachel zorgt voor een aangename warmte. Zowel de keuken, de badkamer als de slaapkamer kunnen (zo nodig) verwarmd worden met elektrische radiatoren.
Voor elk moment van de dag is er buiten wel een aangenaam plekje te vinden; of je nu kiest voor de volle zon, de schaduw of bij het houtvuur tot in de late uurtjes. En natuurlijk kan er pétanque gespeeld worden!
Wij laten geen huisdieren toe; we houden onze gite graag toegankelijk voor gasten met een allergie.
Het dorp le Brugeron ligt op loopafstand. Hier vind je een bakker en een kleine supermarkt. De grote supermarkten liggen op een half uurtje rijden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 545,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Lombertie
Le Brugeron
Meer informatie / boeken