Dagaanbiedingen



De vakantiewoning is landelijk gelegen, midden in de natuur, in het hartje van Bretagne. De gite ligt aan een rustig landweggetje, geen buren of andere vakantiegangers, volledige rust en privacy. Kortom heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie in een sfeervol comfortabel huis of op het terras of in de tuin, in de hangmat, in alle privacy rust en ruimte om u heen.
Karakteristiek comfortabel vrijstaand huis, grote privé tuin, speeltuintje met trampoline, schommels, glijbaan, zandbak. Tevens is er een ping-pongtafel en een terrein om te voetballen, badmintonnen,etc. In het huis is voor de kinderen veel speelgoed aanwezig.
Het vakantiehuis is zeer geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars maar ook voor gezinnen met kinderen.
Door de centrale ligging in Bretagne een ideale uitvalbasis om Bretagne te ontdekken.
Kortom een ideaal vakantieplek voor natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en voor diegenen die Bretagne willen verkennen.
Het mooie vrijstaande huis heeft 3 ruime slaapkamers voor maximaal 6 personen (en 1 baby), een ruime woonkamer met open keuken met uitzicht op het terras en de tuin.
Grote nieuwe badkamer met ruime inloopdouche en wastafel. (geheel vernieuw, in begin 2020!!).
De (slaap)kamer op de beneden verdieping is multifunctioneel. Het kan namelijk gebruikt worden als slaapkamer (voor 1 of 2 personen) of als speelkamer.
Indien deze ruimte wordt gebruikt als slaapkamer, dan kan de ruimte naast de trap als speelhoek gebruikt worden. Immers daar is voldoende plaats voor de kinderen om heerlijk te kunnen spelen met het speelgoed.
Deze slaapkamer beneden kan ook heel goed dienst doen voor gasten die liever alles op de begane grond hebben en liever niet de trap gebruiken.
Het is een karakteristiek bretons huis sfeervol ingericht en voorzien van de moderne gemakken (zoals vaatwasser, oventje, magnetron, tv, DVD speler etc)
Voor de allerkleinsten is een kinderledikant, kinderstoel, box, babybadje, potje, wc verkleiner, luieremmer,….

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 435,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Gite Sant Venter
Plounévez-Quintin
Meer informatie / boeken