Dagaanbiedingen



Droom in de Drôme
Landelijk gelegen
ultieme vrijheid
prive zwembad
Het ”Pays de Dieulefit” is een prachtig gedeelte van de Drôme Provencale. Le Poêt Laval ligt op een helling in de mooie vallei van het riviertje ”Jabron” en heeft een mild micro-klimaat. Het huis ligt geheel vrij met volledige privacy; op een zuidhelling en omringd door de tuin die mooi in het landschap past. Het zwembad (10x5m) ligt mooi beschut, vlak onder het huis. Het zwembad is 1,20m – 2,20 m. diep.
Bakker en kleine supermarkt in het middeleeuwse dorpje Le Poêt Laval op 1 km; het stadje Dieulefit, op 4 km, heeft alle faciliteiten, een keur aan winkels, vele aardewerkateliers en een leuke markt op vrijdag. De grotere stad Montélimar ligt op 20 km.
Inrichting
De gite is een prachtig oud Provençaals boerenhuis. Dit huis heeft een woonkamer, een eetkeuken en muziekkamer met een 2 persoons bed een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine. Op de verdieping twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met 4 bedden.
Het geheel is smaakvol ingericht. Een echt Provençaals huis.
De eetkeuken heeft een gaskookplaat en een elektrische oven, koelkast, vaatwasmachine en magnetron.
Buiten, voor het huis, is een groot overdekt terras, met open haard, om de zomeravonden heerlijk buiten door te brengen. Beneden het huis is een groot terras. Daarnaast ligt het zwembad, het geheel ligt op een terrein van 2 hectaren.
Linnengoed (lakens, theedoeken) is aanwezig, handdoeken niet.
Aanwezig: Afwasmachine, Wasmachine, Strijkijzer, Beddengoed, Kinderledikant, TV, Internet, Draadloos internet, Haard.
Activiteiten:
Wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, golven, kanoën, bergbeklimmen
Le Poêt Laval is een prachtig uitgangspunt voor uitstapjes naar een van de vele mooie dorpjes en stadjes van de Drôme en de Vaucluse, naar een van de leuke weekmarkten of voor zomaar een tochtje door het prachtige landschap van de Drôme.
Culinair en wijn:
Er zijn vele restaurants in de omgeving, van een simpel café tot meerdere sterren, met volop keuze. Heerlijke streekmenu’s. Alle bekende wijngebieden van de Cotes-du-Rhône liggen makkelijk bereikbaar: Tricastin, Chateauneuf-du-Pape, Die, Hermitage, Gigondas etc. Gastronomen en wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Drôme!
Het zwembad is te gebruiken van omstreeks mei tot omstreeks oktober, afhankelijk van het weer.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.040,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Pierre à feu
Le Poët-Laval
Meer informatie / boeken