Dagaanbiedingen



Op deze schitterende locatie midden in tussen de weilanden van Meetjesland, ligt dit prachtige landhuis. Het huis is werkelijk een lust voor het oog . De landelijke luxe inrichting past er perfect bij, zeer luxe en comfortabel ingericht waarbij alle slaapkamers een eigen badkamer hebben. Na een drukke dag kun je volledig ontspannen in de sauna en jacuzzi.
De woning is gelegen in een mooie rustige omgeving met vele kleine dorpjes met gezellige dorpscafeetjes. Voor de fiets liefhebbers is het een werkelijk fietsparadijs met vlakke wegen door bossen en langs kreken.
Ontdek een stukje landelijk Vlaanderen tussen Gent, Brugge en de Zeeuws-Vlaamse kust. Er zijn diverse mooie wandelroutes in de omgeving onder andere langs de Lieve, een van de oudste kanalen van Vlaanderen.
Tijdens de zomer kun je met de stroomtrein tussen Maldegem en Eeklo reizen. Iets verder richting de kust vind je het prachtige nostalgische witte dorpje Lissewege, maar ook het dorpje Damme is meer dan de moeite van het bezoeken waard. Op culinair vlak heeft Meetjesland je meer dan voldoende te bieden. Meer dan genoeg leuke restaurantjes in alle soorten en maten.
Met kinderen heb je in Eede ( Nederland ) een speelparadijs, verschillende openluchtzwembaden, Eurocity ( speelpark) in Lievegem, en een Dino dorp in Knesselare.
En vergeet natuurlijk niet om in de zomer een dagje naar zee te gaan. Van Knokke tot Blankenberge en de Nederlandse kust. Voor ieder wat wils.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(smart TV), open haard), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), broodrooster, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(200 x 200 cm), douche, wastafel, wc), bijkeuken)
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(200 x 200 cm), TV(smart TV), ligbad, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed, douche, wastafel, wc), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, douche, wastafel, wc))
whirlpool, sauna, airconditioning, terras, tuin(omheind, 120 cm hoog), BBQ(houtskool), parking Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 1; EUR 50/verblijf, Beddengoed: EUR 100/verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 710,00
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa Noortem
Maldegem
Meer informatie / boeken