Dagaanbiedingen



Flat Gisella in het centrum van Schruns biedt je alle voorzieningen zoals wellness met sauna, sanarium en wellness bad/whirlpool, ontbijtruimte en restaurant in het huis. In een paar stappen ben je in de voetgangerszone met winkels, bars en gastentuinen, de bushalte voor wandelaars en skiërs en de dalstations van de Silvretta Montafon Hochjochbahnen. De centrale ligging biedt het ideale uitgangspunt voor wandelen, skiën en vele andere sportieve activiteiten in zomer en winter.
De comfort woning, ingericht in modern-rustieke stijl, heeft drie volledig gescheiden slaapkamers, waarvan een met een stapelbed, badkamer en een gezellige, goed uitgeruste woonkeuken. Kabel-TV, internettoegang in bijna elke kamer, balkon of terras met ligstoelen, stoelen en parasol zijn vanzelfsprekend. Je kan 's ochtends (tegen betaling) genieten van een heerlijk ontbijt met regionale producten.
Na de inspanningen van de dag kan je heerlijk ontspannen in de rustieke en originele wellness-oase met sauna en whirlpool en beginnen te dromen. Er is ook een specialiteitenrestaurant in het hotel.
Het skibusstation ligt op slechts 2 minuten afstand en ben je binnen enkele minuten in het prachtige skigebied van Montafon.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkeuken(TV(kabel, flatscreen), eettafel, zithoek, radio, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, balkon), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), TV(kabel, flatscreen), balkon), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), balkon), slaapkamer(stapelbed, TV(kabel, flatscreen), wastafel, balkon), badkamer(douche, wastafel, wc, bidet), overloop)
hal, relaxruimte(gedeeld met andere gasten), sauna(gedeeld met andere gasten), skiberging(skischoenverwarmers), spa bad(gedeeld met andere gasten), balkon, verwarming(CV), tuinmeubilair, parking, lift, kinderbed, kinderstoel, Zonnescherm Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 85, Toeristenbelasting: EUR 2,40/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 444,06
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Apartment Gisella
Schruns
Meer informatie / boeken