Dagaanbiedingen



Slechts 1 km van het centrum van Kaltenbach en van het dalstation van het bekende skigebied Ski Optimal Hochzillertal ligt deze dromerige vakantiewoning op de begane grond van het landhuis. Dankzij de aparte ingang geniet u hier van veel privacy. Het appartement is modern ingericht met veel hout en aandacht voor detail en heeft een grote en goed uitgeruste eetkeuken, twee slaapkamers met wastafel en een eenpersoonsbed in de alkoof op de gang, praktisch een derde slaapkamer. Er is ook een badkamer met douche en een apart toilet. Op het terras met tuinmeubelen kunt u ontbijten of genieten van de avond. In de zomer kunt u van hieruit prachtige wandelingen maken in de nabijgelegen bergen van het Zillertal, in de winter brengt de skibus u rechtstreeks van het huis naar het nabijgelegen skigebied.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. vouwbed, 2-pers. bed, wastafel), slaapnis(1-pers. bed), badkamer(douche), toilet(wastafel, urinoir))
verwarming(CV), terras, tuin(gedeeld met eigenaar), tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Toeristenbelasting: EUR 2,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 345,90
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Apartment Pfister
Kaltenbach
Meer informatie / boeken