Dagaanbiedingen



In het dorpje Hulshorst aan het Veluwemeer ligt dit leuke vakantiehuis op een klein recreatiepark. Het vakantiehuis heeft een eigen tuin en terras. In de woonkamer kun je gezellig en knus bij de gashaard zitten. De omgeving van het park is werkelijk adembenemend. Je kunt in de tuin genieten van het geluid van de natuur en de fluitende vogeltjes. Dit gaat nooit vervelen. Aan de ingang van het park zit een gezellige horecagelegenheid waar je lekker op het terras kunt zitten en een hapje en drankje kunt nuttigen. Spring lekker op de fiets en maak een mooie tocht over de Veluwe. Er zijn tal van schitterende fiets en wandelroutes. Voor ieder wat wils. Ook voor de mountainbiker of paardrijder is het hier een waar paradijs. Je kunt ook op de fiets naar het Veluwemeer en vanuit daar het pontje pakken naar Biddinghuizen en de prachtige polder in fietsen. Ontdek Nederland op zijn best. Ook een dagje watersporten op het Veluwemeer is een leuke besteding van je vakantie. Maar ben je een echte cultuurliefhebber , d an moet jet het Kroller Moller of Paleis het Loo zeker niet overslaan. Deze regio heeft werkelijk alles te bieden.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koelkast), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm)), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), wc)
veranda, terras, tuin, tuinmeubilair, parking Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Huisdieren: Max. 1; EUR 7,50/nacht, Beddengoed: EUR 9,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 89,95
Bij een bezetting van 3 personen

Locatie

De Buizerd
Hulshorst
Meer informatie / boeken