Dagaanbiedingen



Pension Anderla ligt aan de rand van Oberau/Wildschönau op een rustige locatie midden in de natuur. Je bewoont een goed verzorgde en liefdevol ingerichte vakantiewoning in landhuisstijl op de 1e etage. In de goed uitgeruste keuken kan je heerlijke maaltijden bereiden, die je in de aangrenzende eetkamer kan nuttigen. Vanuit de slaapkamer, evenals vanuit de eetkamer, kan je het balkon bereiken, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de omliggende bergen van Wildschönau. In de zomer een ideaal uitgangspunt voor mooie wandelingen, in de winter bent je in een paar minuten in de skigebieden Alpbachtal – Wildschönau.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (eetkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, balkon), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), overloop)
skiberging, verwarming(CV), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, zandbak, speeltoestellen, kinderbed Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 50, Huisdieren: Max. 2; EUR 7/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 3,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 226,57
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Pension Anderla
Wildschönau
Meer informatie / boeken