Dagaanbiedingen



Midden in het prachtige landschap van Oost Vlaanderen ligt deze mooie vrijstaande Villa. De villa is gelegen op steenworp afstand van de historische stad Brugge. De ruime woning is voorzien van alle luxe en zeer comfortabel en modern ingericht. Je kunt heerlijk tafelen in de gezellige eetkamer of op het knusse terras buiten. Er is een hottub aanwezig. Bij verversen van water en reinigen van Hottub (dit moet ongeveer na 3 dagen), brengt de eigenaar honderd euro in rekening. Eerste keer is inbegrepen in de prijs.
Na het eten kun je onder het overdekt terras gezellig de open haard aan steken en genieten van het knisperende vuur of met elkaar een potje poolbiljart spelen. Na een drukke dag is het heerlijk om even te ontspannen in de infrarood sauna.
Vanuit het vakantiehuis starten meerdere mooie wandelroutes. Je kunt de omgeving ook op de fiets leren kennen. Er zijn namelijk zeer veel leuke plekjes die je kunt ontdekken in de regio. Damme , maar ook Lissewege moet je echt een keer gezien hebben.
De Villa ligt zeer centraal waardoor je Brugge, Gent en Knokke maar ook Sluis heel makkelijk kunt bezoeken.
De koelkast in het vakantiehuis is gevuld met diverse dranken: o.a. bier, wijn en frisdrank. Je kunt tegen een schappelijk tarief gebruik maken van deze service van de huiseigenaar.
Indien je de hottub tijdens het verblijf wilt laten verversen dan wordt hier € 100 voor gerekend.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 18 uur
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 6
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(digital), kachel(hout), zithoek, biljart), keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, oven(stoom), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast), badkamer(douche, wastafel), bijkeuken(koel-/vriescombinatie, wasdroger, 2x wasmachine))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2-pers. bed, infraroodsauna), doorloop slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel), overloop(wc))
Bijgebouw:
relaxruimte(hottub(verwarmd door vuur)), garage, open haard, campingbedje, campingbedje, terras, terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, BBQ(gas), 6x parking, 2x parasol, tafeltennistafel, dart, kinderstoel, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 200

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 810,00
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa Meersen
Maldegem
Meer informatie / boeken