Dagaanbiedingen



In het appartement Gipfelblick zegt de naam alles, en dat merk je uiterlijk als je met de auto bij de vakantiewoning aankomt en naar het geweldige uitzicht kijkt.
Met 60m², 2 slaapkamers met een badkamer en een woon/eetkamer inclusief keuken, is het appartement ideaal voor maximaal 5 personen.
Bij goed weer in de winter kan je vanaf het balkon de skiliftcabine zien en het dalstation van de Panoramalift ligt hemelsbreed slechts een paar honderd meter verderop. Met de auto is de skilift op ongeveer 7 minuten afstand. In de zomer lopen er talrijke wandel- en mountainbike routes langs het huis, er is hier meer dan genoeg te ontdekken.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Op de 1e etage: (keuken(fornuis, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(eettafel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), toilet, balkon)
skiberging(skischoenverwarmers), 2x parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 65, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 291,68
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Gipfelblick
Hollersbach im Pinzgau
Meer informatie / boeken