Dagaanbiedingen



Dit moderne vakantiehuis ligt aan de rand van de wereldberoemde stad Lourdes en heeft vrij uitzicht op de uitlopers van de Pyreneeën. Het is modern van opzet en dat toont zich door zijn vlotte inrichting en ruimtelijkheid. Het is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen, want 1 slaapkamer heeft een stapelbed welke uitsluitend gebruikt mag worden door kinderen. Er is een grote keuken, en een royale woonkamer met openslaande deuren naar de net onderhouden tuin. Aan de achterzijde van het huis is nog een tuin, met diverse zitjes en een whirlpool/spa bad.
Op enkele kilometers is het centrum van Lourdes, welke een christelijk centrum is met de beroemde grot van Lourdes en de Kerk. Soms is het een stapje terug in de tijd, zeker wanneer u door de smalle straatjes van het oude centrum heen loopt. Buiten de stad is het massief van de Pyreneeën, met fantastische wandelroutes, imposante cols die voor de fervente wielrenners een must zijn (Pic du Midi), en de grens met Spanje is ook vlakbij.
Het skioord Bagneres de Bigorre is zeker ook in de zomer het bezoeken waard, alsook de indrukwekkende waterval van Gavarnie, of wandel omheen het Lac de Lourdes of in het bos.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler), keuken(waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wc), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. hoogslaper), badkamer(wasdroger, babybad, bad met douche, douche, wastafel, wasmachine), tuin(privé, deels omheind, 200 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, lounge set)
spa bad Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,36/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 345,52
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Gite Moderne de Lourdes
Lourdes
Meer informatie / boeken