Dagaanbiedingen



Modern maar gezellig ingericht vakantiehuis met een grote tuin in op de grens Dordogne/Lot met een zeer divers achterland. Het huis ligt rustig in kleine villawijk en heeft een zeer beschutte tuin met privé zwembad.
Alles is begane grond, en er is airconditioning.
Dit huis heeft een gezellige moderne woonkamer, met een open keuken die zeer goed uitgerust is. Er zijn 4 ruime slaapkamers en een grote badkamer.
Stap door de tuindeuren en u bevindt zich op een soort binnenplein met een overdekte veranda plus BBQ, diverse ligstoelen en een gezellige zithoek. Er is ook een fantastische whirlpool, zodat u al bubbelend met een glaasje in de hand kunt genieten!
De omgeving is rustig en glooiend. De rivier de Lot is op enkele km's, maar ook de rivier de Dordogne is slechts een klein uurtje rijden. Fumel is vlakbij en is prima voor de boodschappen, maar bezoek vooral ook Cahors en de beroemde wijnstreek er omheen. Deze streek biedt voor een ieder wat wils: de cultuurliefhebbers kunnen Moissac (kloostergangen) en de omliggende kastelen bezoeken, de Bourgondiërs onder ons kunnen zich uitleven op de vele eetmarkten waar men plaatselijke heerlijkheden kan proeven, en de sportievelingen kunnen gaan kanoën op de rivieren, paardrijden in de omgeving of flinke wandelingen maken. U zult zich niet hoeven te vervelen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (hal, keuken(broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(geen Nederlandse zender(s)), eettafel, kachel(hout), zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), buitenkeuken, serre/veranda, berging(koel-/vriescombinatie), garage, douche, wc, airconditioning, terras(120 m2), tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, zwembad(privé, wateralarm, 11 x 4 m., geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Sep), kinderbed, kinderstoel, lounge set) Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 95, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 941,49
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Villa Clause
Condezaygues
Meer informatie / boeken