Dagaanbiedingen



Dit prachtige en moderne vakantieappartement heeft een zonnige ligging tegen de berghelling. Vanaf hier geniet je van een schitterend panoramisch uitzicht over de Ossiacher See. Aan de ene kant van het dorp ligt het grote meer en aan de andere kant liggen de glooiende beboste bergen van de Gerlitzen Alpe. Door de ideale ligging vlak bij het meer is dit een ideale zomerbestemming. Het meer ligt op loopafstand van de woning en er zijn enkele strandbaden in de omgeving. Direct vanaf de woning maak je mooie wandelingen. In de winter is het skigebied Gerlitzen (op slecht 2900 meter afstand) met de auto of shuttlebus naar de Kanzelbahn eenvoudig te bereiken.
Het appartement is modern ingericht en heeft een goed uitgeruste open keuken met kookeiland. In de woonkamer is er een slaapbank voor 2 personen. Op dezelfde étage bevindt zich een slaapkamer voor 2 personen en een ruime badkamer met bad en douche. De eyecatcher is het grote terras met een adembenemend uitzicht over de Ossiacher See. Hier kun je heerlijk tot rust komen.
Met de skipas voor het skigebied Gerlitzen pak je de shuttlebus naar de Kanzelbahn. Hier kun jij je uitleven op 42 kilometer aan skipistes. Zowel de beginner als de gevorderde skiër kan hier goed uit de voeten. Op ieder niveau kun je genieten van de afdalingen op de zonnige pistes van Gerlitzen. Na een dagje skiën kun je de skiuitrusting achterlaten in de skiberging.
In de zomer is de omgeving van Sattendorf een walhalla voor mountainbikers en wandelaars. Zowel voor de beginner als de gevorderden zijn er mooie routes uitgezet en kun je genieten in de natuur. De Osssiacher See is een 10 kilometer lang bergmeer waar je in de zomer heerlijk kunt zwemmen of je een boot huurt voor een mooie boottocht. Bezoek ook eens de stad Villach met een mooi historisch centrum. Deze stad heeft veel bezienswaardigheden en winkels.
Dit appartement is een zeer geschikte locatie voor een onvergetelijke gezinsvakantie!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (ingang, skiberging)
Op de 1e etage: (open keuken(kookplaat, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen), eettafel), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wc, wasmachine))
parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 610,49
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Apartment Franz
Sattendorf
Meer informatie / boeken