Dagaanbiedingen



Heel bijzondere villa op een hele rustige locatie met alle privacy, een ovaalvormig privé zwembad en een mooi uitzicht over de vallei!
Men kan heerlijk relaxen op het enorme balkon met vrij uitzicht over het zwembad en daarachter de vallei.
Ook rondom het zwembad en onder het balkon zijn er fijne zitplekken, maar ook voldoende ligstoelen en parasols. Een BBQ en een fijne, lichte en ruime woning, maken het geheel compleet. Er zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers en bij het zwembad tevens een buitendouche.
Montmaurin ligt aan de voet van de Pyreneeën en biedt voor ieder wat wils: er zijn prachtige wandelpaden, imposante burchten, rivieren en meren met allerhande strandjes, en veel pittoreske dorpjes om heerlijk doorheen te wandelen en van de natuur en cultuur te genieten! U kunt gaan wildwatervaren in de Canyon de Arlos, paardrijden, bezoek het jazzfestival in Marciac en de vele lokale eetfestijnen.
Een heerlijk huis op een prima lokatie!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
woonkamer(TV(Nederlandse zender(s)), eettafel, open haard, zithoek, stereo-installatie), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), badkamer(ligbad, wastafel, wc, bidet), wasruimte(wasmachine), vriezer, douche(buiten), wc, balkon of terras, verwarming, terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol, zwembad(privé, geopend van Mei t/m Sep), kinderbed, kinderstoel Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.114,10
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Villa Mesal
Montmaurin
Meer informatie / boeken